.

.

ЗАШТИТЕН Фактор ОД СОНЦЕ 30 Минерален Мелем За Усни За Сончање | Вегански И Гребен На Хаваи 104 Во Согласност Со Природниот Спектар На Широк Спектар За Нега На Усни со ?

ЗАШТИТЕН Фактор ОД СОНЦЕ 30 Минерален Мелем За Усни За Сончање | Вегански И Гребен На Хаваи 104 Во Согласност Со Природниот Спектар На Широк

DEN 93.76

Количина на стоки
Тековен

МИНЕРАЛЕН ЗАШТИТЕН ФАКТОР 30 МЕЛЕМ ЗА УСНИ ЗА СОНЧАЊЕ Некои од нас сакаат да одат по природа. Нашиот природен, Минерален мелем за усни за сончање базиран на цинк се наоѓа на врвот на вашиот бакнувач за да го блокира сонцето, оставајќи мат финиш со ЗАШТИТЕН ФАКТОР СО ШИРОК Спектар 30 заштита одays/УВБ зраци. ХЕМИСКИ СЛОБОДЕН СОНЧАЊЕ. Нашата минерална колекција базирана на цинк е создадена за вашето лежење и задоволство што ја сака земјата. Лесна и свиленкаста, оваа колекција На Скитници за Сонце сигурно ќе ја остави вашата кожа да се чувствува чиста, природна и заштитена!. КАКО ДА СЕ КОРИСТИ. Нанесете либерално на усните за заштита од широк спектар. Повторно нанесете по потреба во текот на денот. Совет на сони : Спарете се со нашиот кокобалм по изложување на сонце за кремасти, навлажнети усни!. ЗАШТИТЕТЕ ЈА ВАШАТА КОЖА. Клучот за безбедно сонце е да ја заштитите и навлажнете кожата. Нашата минерална линија За Сончање е збогатена со Цинк Оксид и Е Хипоалергична, Глутен и Суровост И Слободна за да обезбеди забавен, чист ден на сонце. ВЕРУВАЈ МУ НА КЛОШАРОТ. Што значи тоа? Тоа значи верувајте ни, на оние кои живеат на плажа и им требаат производи кои работат во најинтензивните денови на сонце.

Други карактеристики

Најдобри понуди