.

.

Лаонето Длабоко Исчистете Ја Маската Од Зелен Чај, Стапчето За Маска За Длабоко Чистење На Зелениот Чај, Стапчето За Зелена Маска За Црни Точки И Пори, Маската За Зе?

Лаонето Длабоко Исчистете Ја Маската Од Зелен Чај, Стапчето За Маска За Длабоко Чистење На Зелениот Чај, Стапчето За Зелена Маска За

DEN 271.52

Количина на стоки
Тековен

Стап За Маска За Длабоко Чистење на зелениот Чај : Нашата Маска За Прочистување На Глинени Стапчиња Од Зелен Чај Помага Да Се Подигне Досадната, Мртва Кожа Плус Нечистотија и Остатоци За Да Ја Оставите Вашата Кожа Да Изгледа Чиста и Сјајна Сето Тоа Додека Ги Рафинирате Порите, Што Ја Остава Вашата Кожа Да се Чувствува Беспрекорно Освежена и Мазна. Природни Состојки : Маска Од Зелен Чај, Витамини и Разновидни Благи Состојки за Нега на Кожата, Кои можат Да Навлезат Длабоко во Долниот Слој на Кожата, Континуирано Да ја Надополнуваат Влагата на Кожата и Да Постигнат Долготраен Навлажнувачки Ефект на Нега на Кожата. Мазни Брчки И Фини Линии : Отстранувач На Црни Точки Од Стапче За Маска Од Зелен Чај Природните Екстракти Од Зелен Чај Ги Активираат Базалните Клетки и Природниот Раст на Колагенот на Кожата, Што ја Зголемува Еластичноста на Кожата. Зелена Маска Стап За Црни Точки И Пори : Витаминот Е И Глицеринот Ја Намалуваат Сувоста на Кожата и Помагаат Во Зголемување на Стапката На Метаболизмот,Кои Обезбедуваат Долготрајна Хидратација за Подобрување на Еластичноста и Цврстината Додека Ја Омекнуваат и Измазнуваат Вашата Кожа. Дизајниран Во Формули За Стапчиња : Зелена Маска За Лице Неверојатно Е Лесен за Употреба За Видливи Резултати За Дури 5 Минути.Прецизната Апликација Конкретно Ги Таргетира Областите На Вашето Лице Без Никаков Хаос. Едноставно Префрлете Ги Стапчињата во Зависност од Потребите на Вашата Кожа или Користете ја Како Мулти-маска за Целосно Подмладување на Кожата. Карактеристики : - Навлажнувачки : Ефикасно намалете ги црните точки, контролирајте го маслото, подобрете ја полнотата на лицето и Одржувајте убава кожа. - Длабоко ги чисти порите ја отстранува нечистотијата на порите и ги намалува црните точки и остава кожата да се чувствува освежена. - Го балансира вишокот маснотии на кожата, ја надополнува природната влага и ја храни кожата. - Лесен За Употреба : Само измијте го лицето, нанесете кал на лицето или телото, оставете го околу 10 минути, а потоа измијте го. Текстурата е фина и мазна, лесна за ширење и лесна за употреба. - Лесен За Носење : производот го прифаќа дизајнот на ротирачка глава, што е попогодно за употреба и не е лесно за валкани раце.

Други карактеристики

Product Name:
Reetata green tea mask stick
Net content:
40g
Storage method:
store in a cool and dry place
Function:
clean skin, Moisturizing, Acne Removal & etc
Use Green Tea Cleansing Solid Mask Interval Time:
Oily Skin:
Recommended Use Interval is 2-3 Times a Week.
Dry Skin:
Recommended Use Interval is 1-2 Times a Week.
Mixed Skin:
It is Recommended to Use 2-3 Times a Week for T Zone Ad 1-2times a Week.
Normal Skin:
Once a Week is Recommended.
USING METHODS:
1. Spin out the paste and apply it to the face. :
2. Apply evenly to the face and leave it on for about 10 minutes. :
3. After it dries, rinse with water. :
Package Contents:
1/2/3/5 Pcs * Reetata Poreless Deep Cleanse Green Tea Mask Stick :
 How to use:
STEP1 :
After cleansing, use toner moisturizes the face and keeps the clean moisturized. :
STEP2 :
Rotate out the mask stick to an appropriate amount, open the transparent protective cover,first apply on the toner and then the cheeks. :
STEP3 :
Wait for 10-15 minutes,Clean the mud with water, gently wipe the nose, chin with pore astringent-soaked cotton pad. :
STEP4 :
Wet compress with pore astringent toner or mask. :

Најдобри понуди