.

.

Исценети 30 парчиња Chompers Chompers се справуваат со силиконски нане усогласувачи уста возрасни невидливи тренери за јагода Ортодонтика метални загради за џвакање - и ве?

Исценети 30 парчиња Chompers Chompers се справуваат со силиконски нане усогласувачи уста возрасни невидливи тренери за јагода Ортодонтика

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Chewies Sticks- Popsicle Silicone Chewies Aligner Chewies : дизајниран во форма на popsicle за додадена забава и уникатно искуство за џвакање Обука за вилици џвака- џвака за силиконски материјал за возрасни : Направено од врвен квалитет на силикон, кој е безбеден за заби, загради и целата уста. Cheваки за дете- уникатен дизајн- џваканите облици на popsicle се дизајнирани за вашето задоволство за џвакање. Aligner Juves со рачката- џвакање стапчиња вежбајте го мускулерот на масерот : ефикасно вежбајте го мускулот на масата и им помагате на луѓето што носат загради. Загради за џвакање- За невидливи метални загради за усогласување Munchies уникатни облици. Chewies Sticks- Popsicle Silicone Chewies Aligner Chewies : дизајниран во форма на popsicle за додадена забава и уникатно искуство за џвакање. Обука за вилици џвака- џвака за силиконски материјал за возрасни : Направено од врвен квалитет на силикон, кој е безбеден за заби, загради и целата уста.

Други карактеристики

Најдобри понуди