.

.

Гел за чистење на орална хигиена на Дашенран и гел за чистење на јазици, гел за чистење на пробиотик јазик, гел за чистење на пробиотик јазик со стругалка, гел за чис?

Гел за чистење на орална хигиена на Дашенран и гел за чистење на јазици, гел за чистење на пробиотик јазик, гел за чистење на пробиотик

DEN 207.84

Количина на стоки
Тековен

Гел за чистење на јазикот : Гел за чистење на орална хигиена и гел за чистење на јазик е една од главните причини за лош здив, овој гел за чистење може ефикасно да ги исчисти овие нечистотии и да го блокира изворот на лош здив, ладниот вкус на нане може да го направи и здивот посвеж Свеж здив : Сетот за чистење на пробиотик јазик е најдобриот лек за достапен лош здив. Гел за чистење на јазик не само што ја чисти устата, туку и ефикасно ја одржува устата свежа без иритација. Природна формула : гел чистач на јазик со четка за јазик е изработен од висококвалитетен материјал за животна средина, издржлив, безбеден, здрав, нема мирис и е без мирис. Потребни се само десет секунди за да се елиминира лошиот здив, оставајќи да се чувствувате посвежи од кога било Пред и никогаш повеќе не се грижите за лошиот здив. Благ и удобно : паста за чистење на јазикот за чистење на устата е не-иритирачка, не му наштети на јазиците и пупките за вкус, природни и здрави суровини, нема штета на човечкото тело, безбедна грижа за оралното здравје на семејството и може да се користи и може да се користи и може да се користи и може да се користи и може да се користи и може да се користи и може да се користи Од стари лица и деца. Лесен за употреба и дизајнирање за удобност : гел за чистење на обложување на јазик и четка направена со ергономски дизајн, најдобриот Scrapper на јазик може да ги достигне повеќето извори на лош здив лесно и ефикасно, лесен за употреба и чиста. Исцедете малку од гелот за чистење на четката, држете ја четката за јазици во едната рака и избришете го од задниот дел на нашиот јазик до предниот дел. Повторете неколку пати и завршивте!. Гел за чистење на орална хигиена и гел за чистење на јазик, 2023 година Нов пробиотичен јазик за чистење гел, комплет за четки за чистење на јазик, стругалка за јазици, чистач на уста, отстранете го лошиот здив и освежениот здив Што го прави гелот за чистење на јазикот вашиот избор? 1. Не ги неутрализира и испушта здравствените батерии на мирис на миризба од јазикот. По стружењето на јазикот, може да се отстранат супстанциите што влијаат на функцијата на пупките за вкус.

Други карактеристики

Најдобри понуди