.

.

Играчка За Играчки За Деца Играчки За Бебиња Едукативни Играчки За Мали Деца Играчки за Кади 3 парчиња Низа Детски Играчки За Бања Навивајте Играчки За Бања За Игра?

Играчка За Играчки За Деца Играчки За Бебиња Едукативни Играчки За Мали Деца Играчки за Кади 3 парчиња Низа Детски Играчки За Бања

DEN 1353.60

Количина на стоки
Тековен

ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ ЗА ВОДА со играчката за бања со животни, вашите деца ќе имаат забавно време за капење ДЕТСКА ИГРАЧКА за КАПЕЊЕ Изработена од еколошка и нетоксична пластика, безбедна е и забавна за играње на децата. ДЕЦА ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ повлечете стринг стил. Напојувајте ги пропелерите на сплавот со повлекување на врвката за повлекување за да го навивате моторот. Гледајте го млазот со сплав низ брзите и бесни бранови на вашата када. БЕБЕ ДЕТЕ ИГРАЧКИ користи Животински бања играчка. цртан филм дизајн на животински модел и симпатичен стил со светла боја лесно се привлекуваат вниманието на детето, одлични играчки за капење за деца. РАЗВОЈНИ ИГРАЧКИ со дизајнот на животински модел, може да помогне да се стимулира вашето бебе визуелно, да го поттикне бебето да допира и истражува, да им помогне лесно да разликуваат различни модели и бои.

Други карактеристики

Најдобри понуди