.

.

PH -погон Вкрстена тркалезна завртка M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 Големина за Phillips Машка завртка на нишка PPS PPS пластична изолација отпорна на корозија)

PH -погон Вкрстена тркалезна завртка M2 M2.5 M3 M4 M5 M6 Големина за Phillips Машка завртка на нишка PPS PPS пластична изолација отпорна

DEN 462.24

Количина на стоки
Тековен

Големина : M4 x 8mm (20 парчиња) Е прилагодено : да. Број на модел : DFWF663. Пакет : Под 50 парчиња. Материјал : пластика. Материјал : PPS (полифенил сулфид) Plasticsize x должина (qty) m2 x 6mm (20pcs) m2 x 8mm (20pcs) m2 x 10mm (20pcs) m2 x 16mm (20pcs) m2.5 x 6mm (20pcs) m3 x 6mm (20pcs (20pcs ) M3 x 8mm (20pcs) M3 x 10mm (20pcs) M3 x 12mm (20pcs) M3 x 16mm (20pcs) M3 x 20mm (10pcs) M3 x 25mm (10pcs) m4 x 6mm (20pcs) m4 x 8mm (20pcs) m4 x 10mm (20pcs) M4 x 12mm (20pcs) M4 x 16mm (20pcs) M4 x 20mm (10pcs) M4 x 25mm (10pcs) M4 x 30mm (10pcs) M4 x 40mm (10pcs) m5 x 8mm (20pcs) m5 x 10mm (20 парчиња) m5 x 12mm (20pcs) m5 x 16mm (20pcs) m5 x 20mm (10pcs) m5 x 25mm (10pcs) m5 x 30mm (10pcs) m5 x 40mm (10pcs) m6 x 8mm (20pcs) m6 x 10mm (20pcs (20pcs (20pcs (20pcs (20pcs (20pcs ) M6 x 12mm (20 парчиња) M6 x 16mm (10pcs) M6 x 20mm (10pcs) M6 x 25mm (10pcs) M6 x 30mm (10pcs) M6 x 35mm (10pcs) : Стил на пластичи : Тип на тркала : машина за завртки Стил : За материјали за филипсдиј : Металиформско работење : Ништо Оригин : Кина на копното.

Други карактеристики

Најдобри понуди