.

.

10-24 x 1/2 SEMs завртки/Надворешен мијалник за заби/Шест-лобус/тава глава/челик/цинк

10-24 x 1/2 SEMs завртки/Надворешен мијалник за заби/Шест-лобус/тава глава/челик/цинк

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Пан шест лобус надворешен SEM / завртки за машини. Произведено до ASME B18.13 A и SAE J82 спецификации. Позлатено и печено од челик цинк по позлата. SEMS завртки, 10-24 x 1/2 "SEM-завртки / надворешни мијалник за заби / шесто-лобус / тава глава / челик / цинк.

Други карактеристики

Најдобри понуди