.

.

ДОИТОЛ Дозер за Газирана Вода 20 парчиња Птици Фидер За Вода Гулаб Вода За Пиење Гулаб Дозер За Вода Гулаб Папагал Чаши За Хранење Вода За Птици Контејнер За Вода За ?

ДОИТОЛ Дозер за Газирана Вода 20 парчиња Птици Фидер За Вода Гулаб Вода За Пиење Гулаб Дозер За Вода Гулаб Папагал Чаши За Хранење

DEN 295.84

Количина на стоки
Тековен

Тоа е поудобно и лесно за чистење Погоден и удобен за птици животни, како што се папагал, гулаб, итн. Авто-пиење обезбеди птици чиста вода и не е лесно да се скрши. Опремен за продавница за миленичиња, дом или зоолошка градина. Изработена од висококвалитетна пластика за домашни миленици, ќе обезбеди добро опкружување за пиење. Опис ова е врвен сад за пиење вода за птици за миленичиња, изработен од висококвалитетен материјал, безбеден и издржлив за домашни миленици и ќе обезбеди добро опкружување за пиење. Автоматскиот пијалок е погоден за употреба. Погоден за птици, како што се папагал, гулаб, итн.Карактеристика-Боја : како што е прикажано.- Материјал : Пластика.- Големина : Околу 10, 8х4, 8х3, 8см.- Изработена од висококвалитетна пластика за домашни миленици, ќе обезбеди добро опкружување за пиење.- Погоден и удобен за птици животни, како што се папагал, гулаб, итн.- Тоа е поудобно и лесно за чистење.

Други карактеристики

Најдобри понуди