.

.

Рама-Дан Календар Украси, Еид Му-барак Одбројувањето Календар За Деца, 30 Дена Еид Адвент Календар Постер Ѕвезда Налепници, со 30 Еднократно Ѕвезди Рама-Дан Календар ?

Рама-Дан Календар Украси, Еид Му-барак Одбројувањето Календар За Деца, 30 Дена Еид Адвент Календар Постер Ѕвезда Налепници, со 30 Еднократно Ѕвезди

DEN 65.44

Количина на стоки
Тековен

Долготрајна Употреба : филц материјалот од Филц Календар не само што обезбедува сјаен, софистициран изглед, туку и го издржува тестот на времето Календарот бајрам не е лесен за бледнее и е многу издржлив. Духовна Рефлексија : за Муслиманите, е месец на благодатта, вклучувајќи молитва, пост и добротворни цели. Во текот на месецот, кој ја набљудува Иша за да ја покаже својата вера и да ги бара благословите На Аллах, неговите претходни гревови ќе бидат измиени. Широко Применливо : Календарот За Деца е погоден за поставување на различни места како што се дневна соба, спална соба, врата итн. Филц Календар лесно може да го украси вашиот живот и да обезбеди забава во вашиот живот. Дајте му го Овој Бајрам Календар на вашето семејство или пријатели, тоа ќе биде импресивен подарок што го добиваат, кој ќе биде ценет долго време. Лесно За Нанесување : можете да ги залепите ѕвездите на Календарот За Доаѓање со налепници, потоа Календарот За Деца каде и да сакате да украсите. Опис : Календарот е одлична декорација за Вашиот Курбан Бајрам, кој не само што ве потсетува дека Доаѓа Бајрам, туку ви помага и да создадете празнично расположение.

Други карактеристики

Name:
Advent Calendar
Material:
Felt
Size:
about 28*50cm/11*19in
Color:
as shown in the picture
Packaging List:
1set* Advent Calendar (Contains 30 stars):
Note:
The size in the picture is manual measurement, there will be a little error, please refer to the actual product. :
Due to the lighting effects and angles, there is color difference in the product, please understand. :

Најдобри понуди