.

.

ТОЈАНДОНА 4 парчиња Божиќен Дрвен Календар За Доаѓање Десктоп Блок Божиќен Воз Играчки Одбројување До Божиќен Календар Рустикални Дрвени Коцки Календар Божиќна Д?

ТОЈАНДОНА 4 парчиња Божиќен Дрвен Календар За Доаѓање Десктоп Блок Божиќен Воз Играчки Одбројување До Божиќен Календар Рустикални

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Тие се од суштинско значење и неопходно За божиќ партија на посебни празнична атмосфера Фината изработка и прекрасниот дизајн на детали ќе обезбедат долг работен век и забава за вас. Исклучителна И стилски Божиќ воз дизајн слепите кутии се направени од врвен хартиен материјал. Тие имаат уникатен изглед дизајни и убава боја, кои се исклучителни и креативни. Слепите кутии се широко користени За Божиќни забави, продавници и други прилики за прослави. Опис Произведен со квалитетен материјал кој е безбеден и овозможува долгорочна употреба. Креативните слепи кутии можат да ја зголемат фестивалската атмосфера За Божиќ. Овие слепи кутии се совршени За Божиќ и може да се користат за завиткување подароци за забави или мали подароци. Карактеристики-Боја : Шарена Боја.- Материјал : Хартиен Материјал.- Исклучителен И стилски дизајн На Божиќен воз слепите кутии се направени од врвен хартиен материјал.

Други карактеристики

Најдобри понуди