.

.

Мини скејтер 50 парчиња метално копче за метални издржливи прицврстувачи на кошулата за шиење 、 Облека 、 Бибс 、 нараквици за правење (пиштол црн)

Мини скејтер 50 парчиња метално копче за метални издржливи прицврстувачи на кошулата за шиење 、 Облека 、 Бибс 、 нараквици за правење

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Ги користеше овие за да се обезбеди капакот на кутијата за работи што ќе се сврти внатре, така што тие ќе ги држат сите трими и лесно може да се дистрибуираат на уреден начин, но што може лесно да се отвори Има многу повеќе намени за овие улоги - торба за тота што беше цврста, но го искинаа патентот, пластичен плик на сметката што ја изгуби својата еластична низа. Толку лесни за инсталирање и магнетите се многу силни!. Лесно е да се прикачи на ткаенината. Користете ги за биб, нараквици што прават. Одлични носии за танцување. Одличен производ за Snaps и лесна примена. Ги користеше овие за да се обезбеди капакот на кутијата за работи што ќе се сврти внатре, така што тие ќе ги држат сите трими и лесно може да се дистрибуираат на уреден начин, но што може лесно да се отвори. Има многу повеќе намени за овие улоги - торба за тота што беше цврста, но го искинаа патентот, пластичен плик на сметката што ја изгуби својата еластична низа.

Други карактеристики

Најдобри понуди