.

.

Арки &засилувач; Ореоли Микрофибер Затемнети Веѓа Мус-Високо Пигментирани Веѓа Боја - За Целосна И Задебелени Веѓи - Вегетаријанска И Суровост Слободен Шминка-Јагл?

Арки &засилувач; Ореоли Микрофибер Затемнети Веѓа Мус-Високо Пигментирани Веѓа Боја - За Целосна И Задебелени Веѓи - Вегетаријанска И Суровост

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Информациите подолу се само по пакет ЗА ЗАДЕБЕЛЕНИ ВЕЃИ. Лакови и ореоли микрофибер затемнетиот мус за веѓи е многу пигментиран и работи на нагласување на вашите постоечки веѓи за да можете да изградите похрабар изглед на веѓите. ЗА ВИСОКО ПИГМЕНТИРАНИ И ЦЕЛОСНИ ВЕЃИ. Формулата на мусот вклучува мали микрофибери слични на коса кои создаваат пополна веѓа и кога се комбинираат со високо-пигментираната боја, тие работат заедно за да изградат димензија и полнота. ДРЖЕТЕ ГИ ВЕЃИТЕ НА МЕСТО ЦЕЛ ДЕН. Мусот е отпорен на вода и создава цврсто држење откако ќе се исуши што ги држи веѓите на место цел ден и генерира интензивна боја на веѓите. ВЕГАНСКИ И СУРОВОСТ СЛОБОДЕН. Овој производ е создаден со помош на веганска формулација, е тестиран офталмолог и дерматолог, хипоалергичен, без суровост и одобрен зајаче што скока. ЗА СИТЕ ВАШИ ПОТРЕБИ ЗА ВЕЃИ. Ко-Основана од мајсторот славен стилист за веѓи, Тоња Измамници, Лакови И Ореоли е посветена на обезбедување на сите жени едноставни и лесни за употреба алатки и совети за чешлање, обликување и боење на веѓите.

Други карактеристики

Најдобри понуди