.

.

Нпкгвиа И Комплет Усна Повеќенаменска Шминка Комплет За Сенки За Очи Сјај Шминка За Веѓи Четка За Шминка За Моливи Комплетен Комплет За Лице Комплет Маскара За Жен?

Нпкгвиа И Комплет Усна Повеќенаменска Шминка Комплет За Сенки За Очи Сјај Шминка За Веѓи Четка За Шминка За Моливи Комплетен

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Алатки И Додатоци За Убавина : Производите Вклучуваат 15 Сјај За Усни Во Боја *1 15 Сенка За Очи Во Боја *1 Коректор *1 Стап За Коректор *1 Маскара *1 Ајлајнер *1 Веѓа *1 Четка За Сенки За Очи *1 Сет За Подароци За Шминка : Еден Сет Може Да Ја Реши Целата Шминка За Лице. Нашата Мултифункционална Шминка Вклучува Комплет Четки За Шминка , Сенка За Очи, Костум За Сјај за Усни, Молив За Веѓи, Маскара, Коректор И Така Натаму. Може Да Ги Задоволи Вашите Потреби За Шминка И Да Ве Натера Лесно Да Ја Креирате Совршената Шминка. ШИРОКО ПРИМЕНЛИВО : Ги Содржи сите Потребни И Основни Алатки за Шминка Што Им Се Потребни на Сите Девојки и Жени. Ова Е Прекрасно Комплет За Шминка За Почетници И Тинејџерки. Опис На Производот. ДОЛГОТРАЈНО : Нашата Козметика Траен Ефект На Боја Може Да се Користи Долго време. Долготраен Ефект на Боја, Мека и Удобна Текстура,опремена Со Висококвалитетна Четка, Лесна За Создавање Совршена Шминка.Со Висококвалитетни Состојки и Свилен Сјај, Тие Можат Да Траат Цел Ден. И Комплет За Повеќенаменска Шминка За Усни Комплет За Сенки За Очи Сјај Шминка За Веѓи Четка За Шминка За Моливи Комплет Комплет За Комплет За Лице Маскара За Женски Комплет За Шминка За Алкохол Комплет За Подароци За Шминка За Шминка : еден сет може да ја реши целата шминка за лице. Нашата мултифункционална шминка вклучува комплет четки за шминка , сенка за очи, костум за сјај за усни, молив за веѓи, маскара, коректор и така натаму. Може да ги задоволи вашите потреби за шминка и да ве натера лесно да ја креирате совршената шминка.Производите вклучуваат : 15 сјај за усни во боја *1 15 сенка за очи во боја *1 Коректор *1 стап За Коректор *1 Маскара *1 Ајлајнер *1 веѓа *1 четка за сенки за очи *1 ДОЛГОТРАЕН : нашата козметика траен ефект на боја може да се користи долго време.

Други карактеристики

Најдобри понуди