.

.

Ксијахиум Супер Сјаен Кармин 2 во1 Кармин И Сјај За Усни Мат Кармин Кадифе Течен Кармин Долготраен Сјај За Усни Двоглав Сјај За Усни Нелеплива Чаша Сјај за Усни 3 пар?

Ксијахиум Супер Сјаен Кармин 2 во1 Кармин И Сјај За Усни Мат Кармин Кадифе Течен Кармин Долготраен Сјај За Усни Двоглав Сјај За Усни

DEN 129.44

Количина на стоки
Тековен

Кармин Е Водоотпорен И Пот Фитил, И Не Се Држи До Чашата И Лесно Исчезнува Шармантната Мат, Трајната Функција И Лесното Масло За Чистење Усни Ви Носат Секси Искуство. Мат Кармин Се Суши Брзо И Лесно. Пред Употреба, Треба Да Користите Кармин За Навлажнување И Навлажнување, Така Што Карминот Ќе Може Да Го Одржува Сјајот Долго Време. Секој Пат Кога Ќе Носите Гол Кармин, Тој Ќе Донесе Неодолива Боја На Мат На Вашите Усни, Што Ќе Ви Овозможи Да Го Постигнете Ефектот На Шминка. Трајниот Шарм Ве Прави Поубави. Овие Кармини Имаат Траен Тон И Нема Да Исчезнат. Дајте Ви Секси Искуство. Течниот Кармин Мат Има Две Глави, Имено Кармин И Течен Кармин. Едната Страна Е Сјаен И Навлажнувачки Сјај За Усни, А Другата Страна Е Кармин Мат Кадифе. Постојат 4 Комплети Бои За Избор, Вкупно 12 Бои, За Задоволување На Потребите На Дневната Шминка. Сјајот За Усни Е Направен Од Вегетаријански И Природни Маслени Состојки, Погодни За Вас И За Земјата. Ние Силно Се Спротивставуваме На Употребата На Животни За Тестирање. Совршен Комплет Кармин За Девојки И Жени - Свиленкаста, Нежна, Елегантна, Погодна За Сите Сезони Шминка. Без Разлика Дали Сте Во Канцеларија, На Состанок, Пазарење Или Собирање Со Пријателите. Ова Е Многу Уникатен И Убав Кармин, Лесен За Носење И Чистење. Кармин Е Водоотпорен И Пот Фитил, И Не Се Држи До Чашата И Лесно Исчезнува. Шармантната Мат, Трајната Функција И Лесното Масло За Чистење Усни Ви Носат Секси Искуство. Мат Кармин Се Суши Брзо И Лесно. Пред Употреба, Треба Да Користите Кармин За Навлажнување И Навлажнување, Така Што Карминот Ќе Може Да Го Одржува Сјајот Долго Време. Секој Пат Кога Ќе Носите Гол Кармин, Тој Ќе Донесе Неодолива Боја На Мат На Вашите Усни, Што Ќе Ви Овозможи Да Го Постигнете Ефектот На Шминка. Трајниот Шарм Ве Прави Поубави. Овие Кармини Имаат Траен Тон И Нема Да Исчезнат. Дајте Ви Секси Искуство. Течниот Кармин Мат Има Две Глави, Имено Кармин И Течен Кармин.

Други карактеристики

Најдобри понуди