.

.

Затемнет Комплет За Сапун За Веѓи, Сапун За Стилизирање Веѓи Долготраен Држач Восок За Сапун За Веѓи Долготраен Водоотпорен Чист Гел За Веѓи За Комплет За Веѓи За Ш?

Затемнет Комплет За Сапун За Веѓи, Сапун За Стилизирање Веѓи Долготраен Држач Восок За Сапун За Веѓи Долготраен Водоотпорен Чист Гел За

DEN 1478.40

Количина на стоки
Тековен

?●Сапун За Стилизирање веѓи ● сапун За стилизирање веѓи, 4 бои за избор, можете да ја изберете вашата омилена боја што одговара, лесна текстура, рамномерно обоена, лесна за чешлање на веѓите секој ден, може да ги задржи веѓите полни и меки, да создаде тродимензионални диви веѓи, нека Веѓите се поприродни и подебели! ?①Лесен За Употреба Сапунот За веѓи е опремен со спирална четка за веѓи од 90 степени и тример за веѓи. Дизајнот што се повлекува е погоден за секојдневна употреба и лесно е да се создадат 3Д тродимензионални природни и убави веѓи. Тоа е најдобриот партнер за ретки веѓи!. ?●Долготраен Ефект На Шминка ● сапунот За Веѓи е безбоен, издржлив, одговара на веѓите, водоотпорен И долготраен, долготраен стајлинг на веѓите, грмушките веѓи се подолготрајни и ја одржува прекрасната форма на веѓите во текот на целиот ден, не грижете се за неволјите предизвикани од жешкото лето!.

Други карактеристики

Најдобри понуди