.

.

Привремена налепница за тетоважа мода цвет налепница за тетоважа Телевизија тетоважи хартија за рака на грбот на задниот дел на ногата водоотпорни жени

Привремена налепница за тетоважа мода цвет налепница за тетоважа Телевизија тетоважи хартија за рака на грбот на задниот дел

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Налепницата за тетоважа со цвеќиња е изработена од посебен водоотпорен материјал, избегнувајте го срам да паднете кога исполнува вода или потење Има силна издржливост и не паѓа долго време. Погоден е за различни делови на рацете, нозете, половината, градите, грбот, итн. Пофлексибилно е да се користат, ги задоволуваат вашите потреби и е погодно за секојдневна употреба. Природен и животен ефект, лесно нанесува на кожата и без непријатност по употреба, светла боја, полна со личност и виталност. Само навланете ја налепницата за тетоважа и залепете ја на соодветната положба на телото. Кога го отстранувате, може лесно да се отстрани со отстранувач на шминка. Постојат различни стил на цвеќиња за да изберете, можете да ја менувате формата секој ден, да ви овозможи да уживате во забавата на различни видови на форма. Спецификација : Тип на ставка : Налепници за тетоважи Материјал : Обложена големина на хартија : Прибл. 148 x 210mm / 5,8 x 8.3in Карактеристики : Природни и реални, водоотпорни, лесни за работа, висок квалитет применливи за : Womenените применливи дел : Употреба на рака, нога, половината, градите и грбот : 1. Исчистете ги деловите на телото што ќе бидат тетовирани ; 2.

Други карактеристики

Item Type:
Tattoo Stickers
Material:
Coated Paper 
Size:
Approx. 148 x 210mm / 5.8 x 8.3in
Characteristics:
Natural and real, waterproof, easy to operate, high quality
Applicable to:
Women
Applicable Part:
Hand, leg, waist, chest and back
Usage:
 
1. Clean the body parts that will be tattooed;:
2. Wet the back paper of the tattoo with water;:
3. Take off the transparent protective film, directly stick the side with the pattern on the skin, and gently scrape and smear the back of the pattern with your fingers;:
4. Run your hands along the skin to pull the base paper off the pattern, then slowly wipe away any excess adhesive with a damp sponge/cloth.:
Removal method:
If you want to remove the sticker, massage the area with any oily product such as baby oil, makeup remover, or soap mixed with water to easily remove the tattoo. :
Package List:
1 x Tattoo Stickers:

Најдобри понуди