.

.

Бежичен Тетоважа Моќ, Лцд Екран Тетоважа Напојување Дигитален Дисплеј Машина Напојување Тетоважа Прилагодливи Напон Регулатор Тетоважа Материјали За Тетоважа За

Бежичен Тетоважа Моќ, Лцд Екран Тетоважа Напојување Дигитален Дисплеј Машина Напојување Тетоважа Прилагодливи Напон Регулатор Тетоважа

DEN 378.08

Количина на стоки
Тековен

Лцд-Дисплеј Безжична Касета За Тетоважа Машина : дигитално напојување со тетоважа со лцд-екран, што може да го прикаже напонот и електричната енергија во реално време, ви овозможува лесно да ги прочитате Едноставно Прилагодување На Снабдувањето Со Машина За Тетовирање : дозволете напојување со тетоважа лесно можете да го прилагодите напонот нагоре и надолу според стрелките, точноста е 0,5 V секој пат. Лесен За Употреба : лцд напојување со тетоважа усвои мала големина и лесен дизајн, што е погодно за употреба, само долго притиснете го копчето за вклучување или исклучување. Мини напојување за тетовирање, безжична машина за касети за тетовирање е мала тежина, моќноста на тетоважата е лесна за употреба и ракување. Издржлив За Употреба : регулаторот за напон на машината За Тетовирање усвои безжичен дизајн, ослободете се од традиционалниот кабел за клип, поврзување на кабелот за нога, дозволете слободно да го користите. Напојувањето на напојувањето на машината за тетовирање е мала дисипација на топлина, моќноста може да издржи долги часови работа, а не да согорува топлина. Погоден за сите видови машина за тетовирање, одлична алатка за уметници за тетовирање. Пренослива Безжична Тетоважа со долга Издржливост : напојување на машината За Тетовирање изградена во литиумска батерија од 2000мах, ротирачка машина за тетовирање со долг век на траење на батеријата, која може да се користи 10 часа под 8В.

Други карактеристики

Item Type:
Tattoo Power Supply
Material:
ABS, alloy
Battery:
Lithium Battery
Capacity:
2000mAh (Included)
Charging Interface:
Type-C
Input:
5V-1A
Maximum Output:
5-12V, 1.5A
Package List:
1 x Tattoo Power Supply1 x Charging Cord :
Note:
1. There are 2 kinds of plugs for this product, among which the diameter of DC plug is 5.5mm. Please confirm whether your machine matches. :
2. The battery life is ideal for 10 hours under 8V voltage at full charge. As the working voltage of tattoo artist needs to change repeatedly, the time may be reduced. :

Најдобри понуди