.

.

Еспоар Мода Усна Нијанса Кадифе | Се Топи Надолу и Поправки На Усните! Кадифена Текстура | Долга Облека Бестежински Живописен Течен Кармин &засилувач; Целосна Покри?

Еспоар Мода Усна Нијанса Кадифе | Се Топи Надолу и Поправки На Усните! Кадифена Текстура | Долга Облека Бестежински Живописен

DEN 384.00

Количина на стоки
Тековен

ОСОБЕНО ВИСТИНСКИТЕ БОИ НА ЕСПОАР КОИ ГИ ПРЕТСТАВУВААТ сите КАРМИНИ НА МЛББ : Топол Тон(Осветлен Од Месечината, Сопствен беж, праска на денот), Топол И Ладен Тон (Ајфел), Ладен Тон(Розова ме нагоре) ЕКСКЛУЗИВНА НОВА ТЕКСТУРА-СТОПЕТЕ СЕ И ОСТАНЕТЕ ТАМУ : мека текстура создадена од технологијата на пире од восок : иновативна кадифена текстура која тивко се Топи На усните и се Лепи на усните по замаглување и трае долго време!. ЕКСКЛУЗИВЕН ДИЗАЈН-НОВИОТ АПЛИКАТОР СО ДВОЈНО ВКЛОПУВАЊЕ : цврстиот дизајн со двојна рамка (Глава И Тело) на флексибилен апликатор овозможува рамномерно и деликатно нанесување на пигментот како да е прилагоден на кривата на усните. 23 степени навалување за совршена апликација. НОВАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА МЕЛЕЊЕ ПИГМЕНТ ВО БОЈА : Вистински Бои, изработени од уште пофин пигмент во прав, сликовито ги обојуваат усните со тенок слој. Совршени Комбинации! Двојни бои и двојно поголема убавина!.

Други карактеристики

Најдобри понуди