.

.

Берт onesонс го потпиша Балтимор Колтс 8x10 Фото автограмирано 4 JSA - Автограмирани НФЛ фотографии

Берт onesонс го потпиша Балтимор Колтс 8x10 Фото автограмирано 4 JSA - Автограмирани НФЛ фотографии

DEN 1039.84

Количина на стоки
Тековен

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани фотографии од НФЛ. Берт onesонс го потпиша Балтимор Колтс 8x10 Фото-автоматски 4 JSA Ако производот е непотпишан или не е користен во игра, нема да биде вклучен холограм Берт onesонс. Меморијабилии на Балтимор Колтс.

Други карактеристики

Најдобри понуди