.

.

Едоса професионална табела тенис лилјак, 5 слоја на лопатка од дрво пинг понг, погодна за играчи од сите нивоа/како што е прикажано/долга рачка

Едоса професионална табела тенис лилјак, 5 слоја на лопатка од дрво пинг понг, погодна за играчи од сите нивоа/како што е прикажано/долга

DEN 875.52

Количина на стоки
Тековен

Ниво на перформанси-брзина = 80, ротација = 90, контрола = 80 5 слоеви на табла од дрво, двострано обратно лепило за подобрување на нивото на моќ и перформанси. Апсорбитната рачка против лизгање на пот, висок еластичен сунѓер, може да генерира огромна моќност. Неговата одлична брзина, ротација и фини контроли се совршени за играчи од сите нивоа. За да ви дадете најдобра услуга, ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не. Ние ќе обезбедиме услуга по продажбата сè додека не бидете задоволни. Ниво на перформанси-брзина = 80, ротација = 90, контрола = 80. 5 слоеви на табла од дрво, двострано обратно лепило за подобрување на нивото на моќ и перформанси. Апсорбитната рачка против лизгање на пот, висок еластичен сунѓер, може да генерира огромна моќност. Неговата одлична брзина, ротација и фини контроли се совршени за играчи од сите нивоа. За да ви дадете најдобра услуга, ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не. Ние ќе обезбедиме услуга по продажбата сè додека не бидете задоволни. Висококвалитетен рекет за тенис на табели, кинески шампион рекет. Рекетите за тенис на табели имаат многу стилови погодни за почетници, влез на ниво, професионални, рекети за обука, итн. Тие можат да ги задоволат сите наши потреби за тенис на табели и да добијат повеќе приходи под исти технички услови, што е од суштинско значење за fansубителите на табелата за тенис. Во исто време, тоа е исто така совршен подарок за семејството и пријателите. Вашиот идеален рекет за тенис на маса : професионален изглед.

Други карактеристики

ITTF approval level:
Material:
5 layers of wood board.
Performance Level-Speed:
9.0 Rotation
Package Contents:
2x table tennis racket (excluding ball):
1 ×premium tote:
Suitable for:
amateur, beginner, intermediate, advanced players.
Applicable places:
Suitable for families, clubs, parks, offices, gyms, sports fields, etc.
Regarding color difference:
the screen calibration is inconsistent. The colors of the items shown in the photos may differ slightly from the actual colors.
Buy with confidence:
we will provide the best service, if you have any questions, please feel free to contact us, we will provide after-sales service until you are satisfied.

Најдобри понуди