.

.

Адаптер за глувче од тастатура, конвертор на глувчето за видео игри постави артефакт за игри за xbox

Адаптер за глувче од тастатура, конвертор на глувчето за видео игри постави артефакт за игри за xbox

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Поддршка на конзоли игри како што се борби, кошарка, фудбал, итн, Со добри перформанси. Адаптер за тастатура и глувче за конзоли за видео игри, може да користи тастатура и глувче за да играат видео игри. Програмибилни и слободно поставени клучеви, приклучоци и репродукција, претходно поставено поставување на клучот на тастатурата, совршено вратете го искуството на компјутерската игра. Со мулти-функции, како што е колекцијата на реквизити, можат да го подобрат искуството во играта преку побрз одговор. Погодно е за PS3/PS4/PS5/Xbox360/Xbox One/Xbox серија, обезбедувајќи многу точна контрола на тастатурата и глувчето. Поддршка на конзоли игри како што се борби, кошарка, фудбал, итн., Со добри перформанси. Адаптер за тастатура и глувче за конзоли за видео игри, може да користи тастатура и глувче за да играат видео игри. Програмибилни и слободно поставени клучеви, приклучоци и репродукција, претходно поставено поставување на клучот на тастатурата, совршено вратете го искуството на компјутерската игра. Со мулти-функции, како што е колекцијата на реквизити, можат да го подобрат искуството во играта преку побрз одговор. Погодно е за PS3/PS4/PS5/Xbox360/Xbox One/Xbox серија, обезбедувајќи многу точна контрола на тастатурата и глувчето. Адаптер за тастатура и глувче за конзоли за видео игри, може да користи тастатура и глувче за да играат видео игри. Со мулти-функции како што е колекцијата на реквизити, можат да го подобрат искуството во играта преку побрз одговор. Програмабилни и слободно поставени клучеви, приклучоци и репродукција, претходно поставено поставување на клучот на тастатурата, совршено вратете го искуството на компјутерската игра. Погодно за PS3/PS4/PS5/Xbox360/Xbox One/Xbox серија, обезбедување на многу точна контрола на тастатурата и глувчето. Поддршка за конзоли за поддршка, како што се борби, кошарка, фудбал, итн.

Други карактеристики

Item Type:
Keyboard and Mouse Converter Set
Material:
ABS
Model:
Mix master
Supported Host:
Suitable for PS3/PS4/PS5/Xbox360/Xbox ONE/Xbox series
Connection:
Wired
How to Use:
Step 1:
Insert the converter into console through the data cable and OTG adapter (in TV mode, use the data cable to plug the converter into TV base), the led indicator on the converter flashes blue. After 3-5 seconds, after connecting, the LED indicator on the converter will light up blue.
Step 2:
Insert the keyboard and mouse into the converter and enjoy the game (for the key, please refer to the user manual.)
Connection for P3/P4/P5:
Step 1:
Set the controller connection method through the USB cable on the console. (settings-device-controller-connection-USB wired).
Step 2:
Turn off the original controller.
Step 3:
Plug the converter into for P3/P4/P5 console with the data cable, and the LED indicator on the converter flashes blue.
Step 4:
Insert the original controller into the converter, the LED indicator on the controller lights up, after connection, the LED indicator on the controller lights up, and the LED indicator on the converte

Најдобри понуди