.

.

Мултифункционално тркало на абдоминално тркало мултифункционално живеалиште на домаќинството, мама и жени ролери за абдоминални мускули за обука на абдомен тено?

Мултифункционално тркало на абдоминално тркало мултифункционално живеалиште на домаќинството, мама и жени ролери за абдоминални

DEN 6488.64

Количина на стоки
Тековен

Основа за обука : Секоја вежба за лизгање на ролери ќе работи на вашите абдоминални мускули, флексори на колкот, мускули на рамото и грбот Тоа не само што помага во зголемувањето на јачината на половината, туку и го намалува ризикот од повреда на мускулите. Подобро помагајте ги почетниците да вежбаат стомачни мускули. Повеќекратни намени : Страничниот испакнат дизајн може ефикасно да го поддржи теренот при лизгање, обезбедување рамнотежа и стабилност и може да издржи спортови со висок интензитет. Речиси сите мажи и жени можат да користат ролери. : AB ролериско лизгање е изработено од траен материјал што не се лизга на TPR и има рачка што е лесно да се држи, лизгајќи дури и во најинтензивната вежба. Целта е лесна за употреба и обезбедува безбедност и удобност. Вежбајте во секое време : Нема потреба да губите време и пари во салата. Користете ролери 10 минути секој ден во удобен или приватен дом или канцеларија. Ова ќе ви помогне да изгубите тежина и да ги зајакнете основните мускули. Ефикасен и издржлив : Проширениот челичен пролетен систем е поефикасен и издржлив при враќање. Нов челик со голема јачина. Подобар ефект на неми. Основа за обука : Секоја вежба за лизгање на ролери ќе работи на вашите абдоминални мускули, флексори на колкот, мускули на рамото и грбот. Тоа не само што помага во зголемувањето на јачината на половината, туку и го намалува ризикот од повреда на мускулите. Подобро помагајте ги почетниците да вежбаат стомачни мускули. Повеќекратни намени : Страничниот испакнат дизајн може ефикасно да го поддржи теренот при лизгање, обезбедување рамнотежа и стабилност и може да издржи спортови со висок интензитет. Речиси сите мажи и жени можат да користат ролери. : AB ролериско лизгање е изработено од траен материјал што не се лизга на TPR и има рачка што е лесно да се држи, лизгајќи дури и во најинтензивната вежба. Целта е лесна за употреба и обезбедува безбедност и удобност. Вежбајте во секое време : Нема потреба да губите време и пари во салата. Користете ролери 10 минути секој ден во удобен или приватен дом или канцеларија. Ова ќе ви помогне да изгубите тежина и да ги зајакнете основните мускули. Ефикасен и издржлив : Проширениот челичен пролетен систем е поефикасен и издржлив при враќање.

Други карактеристики

Најдобри понуди