.

.

GBSTORE 8 Парови Меки Силиконски Перници За Уши За Очила Совети За Храмови Влошки За Очила Против Лизгање Очила За Уши Удобност За Уши Спортски Рачки За Уши, Очила За Но?

GBSTORE 8 Парови Меки Силиконски Перници За Уши За Очила Совети За Храмови Влошки За Очила Против Лизгање Очила За Уши Удобност За Уши Спортски

DEN 111.68

Количина на стоки
Тековен

Изработени од висококвалитетен силикон Мек, флексибилен и супер лесен,ви одговара удобно,Концизен и анти-лизгачки дизајн,одличен за работа,секојдневно носење или активности на отворено. Прекрасни Бои : еластичните капаци за очила против лизгање вклучуваат 4 бои,Црна, Сива, Проѕирна, Кафеава, изборот на бои ви овозможува добро да одговарате на вашите очила. Дизајн : лесно можете да ја монтирате лентата против лизгање на нозете на очилата и да ја носите на вас, за добро да спречите паѓање на очилата. Големина : 56мм *7,9 мм. Пакетот вклучува : 2парови Црни, 2парови Сиви ,2парови Транспарентни, 2парови Кафеави. Опис : 100% сосема нов и висок квалитет!Ременот против лизгање на очилата е изработен од издржлив мек еластичен силиконски материјал.Можете лесно да ја монтирате лентата против лизгање на нозете на очилата и да ја носите на вас, за добро да спречите паѓање на очилата.Погоден за различни видови очила.

Други карактеристики

Најдобри понуди