.

.

Оригинални уметнички дела со акрилна течност на платно - 12 x 12 - влечење на мојот ланец

Оригинални уметнички дела со акрилна течност на платно - 12 x 12 - влечење на мојот ланец

DEN 1584.00

Количина на стоки
Тековен

Оригинално сликарство/рачно насликано Користени само квалитетни акрилни бои. Сликање на завиткано платно од 12 "x 12". Завршено со сјајно лак за да се заштити сликарството од штетна УВ светлина. Стенд за сликање не е вклучен. Само во затворен употреба. Осветлете ја секоја просторија со оваа оригинална слика. Оригинално сликарство/рачно насликано. Користени само квалитетни акрилни бои. Сликање на завиткано платно од 12 "x 12". Завршено со сјајно лак за да се заштити сликарството од штетна УВ светлина. Стенд за сликање не е вклучен. Само во затворен употреба. Осветлете ја секоја просторија со оваа оригинална слика. Оригинални уметнички дела со акрилна течност боја 12 "x 12" на обвивката за платно. Моите слики се создадени во домашно милениче/без чад дома. Јас користам само квалитетни бои и тие имаат боја на страните за да имаат завршен изглед. Ги именувам сите мои слики и е напишано на задниот дел од сликата заедно со моето име.

Други карактеристики

Најдобри понуди