.

.

2 парчиња удари со мини облик, занаетчиски сет за занаетчиски мини хартиени дупки за пингвин мечка шепа со шепачки удари за хартија занаетчиски занаетчиски материј

2 парчиња удари со мини облик, занаетчиски сет за занаетчиски мини хартиени дупки за пингвин мечка шепа со шепачки удари за хартија занаетчиски

DEN 116.16

Количина на стоки
Тековен

Широк спектар на употреба : Mini Hole Puncher е многу погоден за бебе DIY, уметност за нокти, завиткување на кутии за подароци, коверти, белешки, честитки, белешки, честитки, украси и целата уметност на хартија Hollow Design : The Strapbook Paper Punch користи внатрешен дизајн на шуплина за да обезбеди покреативен и мултифункционален дизајн. Создадете етикети брзо и без напор. Дури и децата можат да го користат овој удар. Мала големина : Ударот на дупката усвојува ергономска рачка, со големина од 3,2 x 2,5 x 3,2 см и големина на сечење од 1,2 x 1,2см, што е многу погодно за печатење на прилично врежани дизајни на картички, коверти и белешки. 2 дизајни : Постојат вкупно 2 различни дизајни, имено Penguin и Bear Paw за да ги задоволите креативните потреби на вашето и вашето бебе. Лесен за употреба : Лесен за употреба, ударот со дупки може лесно да се намали залихите со картички. Ставете ја хартијата рамна во дупката во дупката за дупка и проверете дали притиснената хартија е во опсегот на шемата. Користете ги дланките или палците за да притиснете правилно за да ја намалите шемата. Широк спектар на употреба : Mini Hole Puncher е многу погоден за бебе DIY, уметност за нокти, завиткување на кутии за подароци, коверти, белешки, честитки, белешки, честитки, украси и целата уметност на хартија. Hollow Design : The Strapbook Paper Punch користи внатрешен дизајн на шуплина за да обезбеди покреативен и мултифункционален дизајн. Создадете етикети брзо и без напор. Дури и децата можат да го користат овој удар. Мала големина : Ударот на дупката усвојува ергономска рачка, со големина од 3,2 x 2,5 x 3,2 см и големина на сечење од 1,2 x 1,2см, што е многу погодно за печатење на прилично врежани дизајни на картички, коверти и белешки. 2 дизајни : Постојат вкупно 2 различни дизајни, имено Penguin и Bear Paw за да ги задоволите креативните потреби на вашето и вашето бебе.

Други карактеристики

Item Type:
Punch Craft Set
Product specifications:
a set of 2
Material:
ABS + Alloy
Product color:
as pictures show
Product Size:
Approx. 3.2 x 2.5 x 3.2cm / 1.3 x 1.0 x 1.36inch
Cutting diameter:
approx. 1.2cm / 0.47inch
Product weight:
approx. 50 g / 1.8 oz
Product features:
can meet many needs, suitable for children to create crafts, scrapbooks, diaries, cards, nail art, photo albums, gift wrap, books, etc.
List of packages:
2 x hole punch :
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the actual item. Please take the real one as the standard. :

Најдобри понуди