.

.

Е-излез 15 парчиња 8мм бронзено тркалезно копче за завртки за завртки за завртки за завртки за глава, завртки за забивање шила декор декор нокти торбички торбички ко?

Е-излез 15 парчиња 8мм бронзено тркалезно копче за завртки за завртки за завртки за завртки за глава, завртки за забивање шила декор

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Вклучен пакет : 15 парчиња тркала за копчето за завртки на копчето за глава Дијаметар : 8мм; Боја : бронза. Направено од висококвалитетни материјали, има одлична издржливост и сигурност. Исклучителна изработка, безбедна и сигурна и издржлива. Лесно за инсталирање и употреба, може да задоволи различни потреби, се практични и не се лесни за 'рѓа. Многу погоден за ремени, чанти, облека, чевли, ленти за часовници, рачно изработени проекти за кожа и DIY. Вклучен пакет : 15 парчиња тркала за копчето за завртки на копчето за глава. Дијаметар : 8мм; Боја : бронза. Направено од висококвалитетни материјали, има одлична издржливост и сигурност. Исклучителна изработка, безбедна и сигурна и издржлива. Лесно за инсталирање и употреба, може да задоволи различни потреби, се практични и не се лесни за 'рѓа. Многу погоден за ремени, чанти, облека, чевли, ленти за часовници, рачно изработени проекти за кожа и DIY.

Други карактеристики

Најдобри понуди