.

.

Алатка за стакло со стакло од 6 тркала, алатка за стакло за сечење за сечење и постигнување стаклени шишиња, огледала, полици, итн.

Алатка за стакло со стакло од 6 тркала, алатка за стакло за сечење за сечење и постигнување стаклени шишиња, огледала, полици, итн.

DEN 107.52

Количина на стоки
Тековен

【Широка употреба】 Погодно е за сечење на густа стаклена плоча и длабока обработка на стакло, итн 【Висока ефикасност】 Работете брзо и непречено, намалувајќи ги трошоците за мелење и правењето на линијата за сечење близу совршена. 【Удобно за употреба】 со дизајн на рачка од дрво, што е пријатно за да се зафатите. 【Предности】 Уникатен дизајн, функционална разновидност, може да се прилагоди на различни барања за спецификација на сечење. 【Трајно】 тркало за секачи на карбид, има добра цврстина, отпорни на абење, сечење засеци уредни и мазни. Карактеристики : Погодно за сечење на густа стаклена плоча и длабока обработка на стакло, итн. Работете брзо и непречено, намалувајќи ги трошоците за мелење и правењето на линијата за сечење близу совршена. Уникатен дизајн, функционална разновидност, може да се прилагоди на различни барања за спецификација на сечење. Тркало за секач на карбид, има добра цврстина, отпорни на абење, сечење засеци уредни и мазни. Со дизајн на рачка од дрво, што е пријатно за да се зафатите. Опремени со 6 тркала за сечење на карбид, можат да го продолжат животот на сервисот. Спецификации : Боја : Како дебелина на намалување на сликата : 4-10мм Процес на производство : Агент за врзување на синтерување : Метална легура Спецификација : Тип на тркало Број на секач на маслото за секач број : 6 должина : 130мм/4.

Други карактеристики

Wheel type oil glass cutter :
Number of cutter wheel:
6
Length:
130mm/4.72inch
Weight:
18 g
Package Included:
1x Glass Cutter :
Notes:
1. When cutting glass, the knife board shall be parallel to the ruler movement. The curve cutting should be parallel to the curve and the pressure is about 2 kg. :
2. Cutting the glass, when hear the crisp cutting sound is okay. :
3. Not suitable for the hairy glass and not smooth glass. To make your glass knife work for a long time, please do not use a knife to beat the glass. :
4. It is strictly forbidden to hit the blade. Do not repeat the cutting when cutting the glass. :
5. Remember that the cutting line can't be cut repeatedly. :

Најдобри понуди