.

.

Алатка за кожење со кожа од тегг 4 парчиња од не'рѓосувачки челик Работна кожа Гроувер Еџ Еџ Бевелер Скивење занает DIY алатка

Алатка за кожење со кожа од тегг 4 парчиња од не'рѓосувачки челик Работна кожа Гроувер Еџ Еџ Бевелер Скивење занает DIY алатка

DEN 137.44

Количина на стоки
Тековен

Направено од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, една форма на тело, мазна и нежна, силна и издржлива Местото за притискање на прстите е обезбедено со жито против лизгање, што е поудобно и погодно за употреба. Остра и лесна за употреба. Кога се користи, кожата се турка напред под агол од околу 45 степени, а рабовите на кожа се отсечени, така што страните на кожата се појавуваат мазни. Мала големина, лесна за работа кога користите, лесен за примање по употреба. U v во облик на шифрирање Groover погоден за кожа на кожен раб и изгорување на резба на кожен занаетчиски раб. Направено од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, една форма на тело, мазна и нежна, силна и издржлива. Местото за притискање на прстите е обезбедено со жито против лизгање, што е поудобно и погодно за употреба. Остра и лесна за употреба. Кога се користи, кожата се турка напред под агол од околу 45 степени, а рабовите на кожа се отсечени, така што страните на кожата се појавуваат мазни. Мала големина, лесна за работа кога користите, лесен за примање по употреба. U v во облик на шифрирање Groover погоден за кожа на кожен раб и изгорување на резба на кожен занаетчиски раб. Спецификација : Материјал : Не'рѓосувачки челик Големина : 95 V должина : 9,5 см, должина од 95 U : 9,5 см, должина од 115 V : 11,5 см.115 U должина : 11,5 см. Боја : Сребрен пакет вклучува : 1 PC 95 V Groover, 1 PC 95 U Groover, 1 PC115 V Groover, 1 PC 115 U Groover.

Други карактеристики

Material:
Stainless Steel
Size:
95V length
Color:
Silver
Package Includes:
1PC 95V Groover,1PC 95U Groover,1PC115V Groover,1PC 115U Groover.
Feature:
Made of high-quality stainless steel, One body shape, smooth and delicate,strong and durable.:
The finger pressing place is provided with anti-slip grain, which is more convenient and convenient to use.:
Small size, easy to operate when using, easy to receive after use.:
U V Shaped Stitching Groover suitable for leather edge skiving and burnishing carving the leather craft edge.:
Usage:
1.The middle groove is sharper than both sides, and can easily chip off the edge of leather, It is recommended to use 30 to 45 degrees angle, making it easier to work.:
2. When using, it is suggested to match with steel ruler. Stick the steel ruler on the leather surface and advance uniformly along the edge of the ruler.:
Note:
It is sharp, so please keep it avoid children can get it.

Најдобри понуди