.

.

Безжични електрични ножици, повеќенаменски куќи за електрични ткаенини ножици за сечење ткаенина, тепих и кожа, батерија за ножици управувана идеална за сечење об?

Безжични електрични ножици, повеќенаменски куќи за електрични ткаенини ножици за сечење ткаенина, тепих и кожа, батерија за ножици

DEN 188.00

Количина на стоки
Тековен

Нашата крајна цел е да им понудиме на потрошувачите од целиот свет уникатно искуство за купување Сè додека има побарувачка, можете да го најдете она што го сакате во продавницата на брендот DPOFIRS. Ви нудиме збогатување и квалитетно искуство за купување е целта на која работиме. Безжичен дизајн : Овој електричен секач усвојува безжичен дизајн, кој обезбедува голема флексибилност, лесен за носење. Широка примена : Оваа занаетчиска ножици може да се користи за да се пресече кожа, чувствува, хартија и ткаенина и тврдите материјали. 2 Напојување на електрична енергија : Овој безжичен ножици може да се напојува со 2 парчиња батерии АА (не е вклучена) или електрична линија (не е вклучена). Лесна тежина : Овој безжичен електричен ножици е лесен во тежина и преносен по големина, трајното метално сечило додава дополнителна издржливост. Ергономска рачка : Оваа електрична ножици има ергономска рачка, лесна за притисок напред и ги чувате прстите подалеку од областа на сечење. Безжичен дизајн : Овој електричен секач усвојува безжичен дизајн, кој обезбедува голема флексибилност, лесен за носење. Широка примена : Оваа занаетчиска ножици може да се користи за да се пресече кожа, чувствува, хартија и ткаенина и тврдите материјали. 2 Напојување на електрична енергија : Овој безжичен ножици може да се напојува со 2 парчиња батерии АА (не е вклучена) или електрична линија (не е вклучена). Лесна тежина : Овој безжичен електричен ножици е лесен во тежина и преносен по големина, трајното метално сечило додава дополнителна издржливост. Ергономска рачка : Оваа електрична ножици има ергономска рачка, лесна за притисок напред и ги чувате прстите подалеку од областа на сечење. Ергономска рачка : Оваа електрична ножици има ергономска рачка, лесна за притисок напред и ги чувате прстите подалеку од областа на сечење.

Други карактеристики

Item Type:
Electric Scissors
Material:
ABS, Metal
Product Specification:
1 Set
Application Scenario:
Most Scenarios
Product Model:
FS 102
Batteries:
2 x AA Batteries (Battery Not Included)
Product Size:
Approx. 16.5 x 4cm / 6.5 x 1.6in ( Manual Measurement, Slight Error May Exist )
How to Use:
1. Install the batteries2. Take off the cover3. Switch on and push up4. Start cutting work:
packing list:
1 xElectric Scissors:
1 x User Manual:
1 x Scissors Cover:

Најдобри понуди