.

.

Замотувачи со сапуни се намалуваат 500 парчиња 6x6 инчи топлински смалувачки торби за завиткување сапун за завиткување за бомби за бања, домашни сапуни за подароци и ?

Замотувачи со сапуни се намалуваат 500 парчиња 6x6 инчи топлински смалувачки торби за завиткување сапун за завиткување за бомби за

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Пакет Вклучи : 500 компјутери 6x6 инчи кеси за намалување на завиткување Лесен за употреба : Висока стапка на намалување, само ви треба топлински пиштол за да го намалите. Направено од надграден ПВЦ и одобрен за индиректен контакт со храна, за разлика од другите вреќи за намалување, тоа е силно и брзо трепкање. Повеќекратна употреба : Може да се користи за намалување на разни занаети под 6 x 6 инчи како бомби за бања, рачно изработени сапуни, шишиња за шминка итн. Добро заштитени : Ги одржува работите спакувани и избегнува гребнатини, набори и кршење. Дали сакате да го задржите вашиот рачно изработен сапун во форма и подалеку од гребнатини? Со овие обвивки за смалување, можете да го направите тоа! ▲ Предноста на нашите вреќи за завиткување на смалување 1. Направено од надграден ПВЦ и одобрено за индиректен контакт со храна, за разлика од другите вреќи за намалување, тоа е силно и брзо трепкање 2.

Други карактеристики

Најдобри понуди