.

.

LSDAMW Diamond цртање DIY дијамантски комплети за сликање кучиња животинско животно Шнаузер загатка целосна тркалезна дијамантска вез за вез мозаик крст -бод дома декорац

LSDAMW Diamond цртање DIY дијамантски комплети за сликање кучиња животинско животно Шнаузер загатка целосна тркалезна дијамантска вез

DEN 143.84

Количина на стоки
Тековен

√ 5 D дијамантот е високо чисто платно за печатење, нетоксично, водоотпорно, заштитено со животната средина, не е лесен за преклопување-никогаш нема да биде избледена, што ја прави вашата соба поповолна и сјајна во светлината Material Канвас материјал : висококвалитетно водоотпорно платно со униформа текстура и нема очигледна разлика во бојата. Самото платно има леплива табла во позадина и пластичен филм за да го задржи лепилото. √ Економска лепење на топла топење на лепење има силна вискозност, не е лесно да се испадне.5d Дијамантски сликарство може да се зачува за многу години, совршено за украсување на вашата дневна соба, ресторан, бар или каде и да сакате да одговарате на различен стил на декорација. Comblear Клучи на симбол букви и броеви комбинирани, професионална технологија за пишување, не пристрасна, побрзо за да се започне, силна вискозност, зелена, нетоксична и без вкус. √ Список на пакувања : 1 x претходно печатено платно на нафта, 1 x фиока, алатка слична на пенкало 1 x, 1 пакет гел, тркалезни мониста со дијаманти поддржувани со рамен. [Ако имате какви било прашања, слободно контактирајте не и ние ќе ви го обезбедиме најдоброто решение. √ 5 D дијамантот е високо чисто платно за печатење, нетоксично, водоотпорно, заштитено со животната средина, не е лесен за преклопување-никогаш нема да биде избледена, што ја прави вашата соба поповолна и сјајна во светлината. Material Канвас материјал : висококвалитетно водоотпорно платно со униформа текстура и нема очигледна разлика во бојата. Самото платно има леплива табла во позадина и пластичен филм за да го задржи лепилото. √ Економска лепење на топла топење на лепење има силна вискозност, не е лесно да се испадне.5d Дијамантски сликарство може да се зачува за многу години, совршено за украсување на вашата дневна соба, ресторан, бар или каде и да сакате да одговарате на различен стил на декорација. Comblear Клучи на симбол букви и броеви комбинирани, професионална технологија за пишување, не пристрасна, побрзо за да се започне, силна вискозност, зелена, нетоксична и без вкус. √ Список на пакувања : 1 x претходно печатено платно на нафта, 1 x фиока, алатка слична на пенкало 1 x, 1 пакет гел, тркалезни мониста со дијаманти поддржувани со рамен.

Други карактеристики

Material:
Canvas+Round Diamonds+Glue
Style:
5D Diamond Painting
♥The Diamond painting can be used as a decompression tool. As you focus on making diamonds, your heart gradually gets peace.:
DIY steps:
Open the packing,take out to prepare some drilling equipment.:
Use a little drill pen copper written on the pink daub,gently poke a little puddle.:
Pour point of drill some into the tray.:
Drill point pen written with cement,adsorption is stronger,it would be easier to drill.:
Gently torn canvas part of the surface of the transparent membrane,the starting point.:
According to the canvas on the left side of form the corresponding coding point drill.:
The canvas to stick on the patterns of the drill,we have to brush the gum,press the corresponding directly to the drill.:
After you finish your part,press gently with books on drill,let the drill body and adhesive bonding is more strong.:
Notice:
Don't allow children to play with diamonds that are inedible so as to avoid accidents such as swallowing.:
The drawing needs to be kept clean, otherwise the bond strength will be affected.:
Frame is not included in the package.:
Due to the difference in the display, the color may be different, I hope you can understand.:
Package Included:
1 × high definition painting canvas:
1 × Stone diamond tray:
1 × drilling mud:
1 × drill pen:
1 × turn the drill plate :

Најдобри понуди