.

.

Завеса за туширање Со Комплет За Облоги За Ткаенини, Тешка Завеса За Туширање Со Видете Низ Горниот Прозорец Со Мрежа, Сина И Бела Ленена Текстура Завеса За Бања Во ?

Завеса за туширање Со Комплет За Облоги За Ткаенини, Тешка Завеса За Туширање Со Видете Низ Горниот Прозорец Со Мрежа, Сина И Бела

DEN 463.20

Количина на стоки
Тековен

Ајде да запалиме, додека сеуште ја чуваме приватноста Направете вашата бања да изгледа многу полесна. Ако не ја чистите Поставата долго време, ќе има многу бактерии, што не е добро за вашето здравје. Прилепувањето во лагер е лесно за вклучување и исклучување, направете го погодно за миење и чистење. ●Висококвалитетен Материјал Q-Изработен од врвна полиестерска ткаенина, која е отпорна на брчки и не избледува. Покрај тоа, завесата за туширање е дизајнирана да остане на место и да се спротивстави на движење и дување. ●Надградба На Бања-Убава Геометриска Шема, Плус точката на вафли на завесата за туширање со вафли ја прави вашата бања да изгледа посвежа и помодерна. Завесата за туширање со меки вафли предизвикува луксузно чувство слично на спа, носи луксузен хотелски стил во вашата бања. ●Водоотпорен Q-оваа завеса за туширање од водоотпорна ткаенина може да ја одбие водата и да промовира формирање на капки вода, предизвикувајќи водата брзо да се тркала од површината. Тоа може ефикасно да ја спречи влагата и водата надвор од бањата. ●Шипки отпорни на 'рѓа - 12 тешки, шипки отпорни на' рѓа го обложуваат горниот дел од завесата за туширање; отворањето во шипки овозможува лесна инсталација на куки за завеси за туширање. Пакетот вклучува 1 Туш Завеса и 12 Куки(Погодно за инсталирање). ●Лесна Нега - машинско чистење Или перење со ладна вода, не избелувајте или исушете ја. ●Висококвалитетен Материјал Q-Изработен од врвна полиестерска ткаенина, која е отпорна на брчки и не избледува. Покрај тоа, завесата за туширање е дизајнирана да остане на место и да се спротивстави на движење и дување. ●Надградба На Бања-Убава Геометриска Шема, Плус точката на вафли на завесата за туширање со вафли ја прави вашата бања да изгледа посвежа и помодерна.

Други карактеристики

Најдобри понуди