.

.

DIKUROOMS Вртливата Пешкир Барови СУС 304 Нерѓосувачки Челик 4-Рака За Бања Ѕид Монтирани Вртливата Пешкир Решетката Со Куки Крпа Закачалка Простор Заштеда На Организат?

DIKUROOMS Вртливата Пешкир Барови СУС 304 Нерѓосувачки Челик 4-Рака За Бања Ѕид Монтирани Вртливата Пешкир Решетката Со Куки Крпа

DEN 431.84

Количина на стоки
Тековен

①ТЕЖОК НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ● решетката за Крпи за бања е изработена од врвен нерѓосувачки челик, висока јачина, отпорна на корозија Максимално Оптоварување 35 ФУНТИ, отпорен на корозија, изграден за да се спротивстави на дневните гребнатини и не е лесно да ' рѓосува или да го изгуби својот сјај. ●МИНИМАЛИСТИЧКИ МАТ ЦРН СТИЛ€вртливата решетка за крпи за бања 4 краци за нишање што слободно ротира 180 степени, совршени за закачување и организирање на крпи за лице, крпи за капење и облека во ред во бања или кујна. Независно движење пешкир бар за да ги направите вашите крпи да се исушат побрзо и уредно организирани , избегнувајте влажнење. ●Зачувување НА Просторот На Организаторот За Складирање на бања е Погодно да го одделите лицето/крпите за капење на кое било растојание без да зафаќате премногу простор.Модерен минималистички стил, идеален за хотелска и домашна употреба. ●МИНИМАЛИСТИЧКИ МАТ ЦРН СТИЛ ●Модерен минималистички стил со мат црна завршница е изграден за да се спротивстави на секојдневните гребнатини, корозии , водени точки, оваа елегантна лента за пешкири за бања со извонредна изработка е идеална за целиот стил на домот. Совршено украсете ја вашата бања. ●ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА е лесна За инсталирање на ѕидната шипка за крпи со вклучен хардвер за монтирање. 12,5 инчен бања пешкир решетката, SUS304 нерѓосувачки челик изградба, мат црна заврши.

Други карактеристики

Најдобри понуди