.

.

Послужавник За Сервирање, Послужавници,Послужавници За Шведска Маса,Послужавник За Прикажување Храна, Организатор На Шалтер За Бања Од 2 Нивоа Козметичка Полица Д?

Послужавник За Сервирање, Послужавници,Послужавници За Шведска Маса,Послужавник За Прикажување Храна, Организатор На Шалтер За Бања

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Отстранлив : Отстранлив и, луксузен мермерен модел, лесно чистење Голем Капацитет : полица со Нивоа На Суета, направена за складирање на вашите дневни најважни работи, како што се креми , лосиони, масла и шминка, козметика, парфем, нега на кожа,висина од 17 см. Декоративен Дизајн : ова складирање на шминка е модерен и едноставен дизајн, полицата На суетата е и декоративна и функционална. Корисно : Организатор На Бања, за да додадете дополнително складирање на мали површини за да можете во. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Опис : - Голем Капацитет : полица со Нивоа На Суета, направена за складирање на вашите дневни најважни работи, како што се креми,, лосиони, масла и шминка, козметика, парфем,нега на кожа, висина од 17 см - Отстранлив : Отстранлив и , луксузен мермерен модел, лесно чистење.- Корисно : Организатор На Бања, за да додадете дополнително складирање на мали површини за Да можете Во - Декоративен Дизајн : ова складирање на шминка е модерен и едноставен дизајн, полицата На суетата е и декоративна и функционална - Издржлива : Рамка на Полицата за Складирање на Работната Површина во Бањата изработена од јаглероден челик, што може да спречи полиците да бидат кородирани спецификација : - Материјал : рамка од јаглероден челик, боја на пластична Рамка : Табела со златна големина : 29х15х23см/11, 42х5, 91х9, 06инчпакетот вклучува : 1 држач за парчиња Ракнота : 1.

Други карактеристики

- Material:
carbon steel frame, plastic
- Frame color:
gold
Size Chart:
29x15x23cm/11.42x5.91x9.06inch:
Package Includes:
1 Piece Holder Rack:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful online shopping! :

Најдобри понуди