.

.

Холибана 2 парчиња Држач За Фен За Коса V Држач За Фен За Коса Удар Слободен Држач За Фен За Коса Фен Организатор За Фен За Бања Решетка За Фен За Бања Држач За Држач З?

Холибана 2 парчиња Држач За Фен За Коса V Држач За Фен За Коса Удар Слободен Држач За Фен За Коса Фен Организатор За Фен За Бања Решетка За

DEN 1430.40

Количина на стоки
Тековен

ЅИДНИ ЛАВИЦИ за ФЕН за КОСА повеќе елеганција и убавина во бањата поради неговиот едноставен стилски дизајн ОРГАНИЗАТОР НА ФЕН за КОСА користи Држач За Фен За Ѕид Користејќи Цврст И Издржлив Материјал, Сигурен и Практичен, Не Грижете се дали ќе Паднете. ФЕН ЗА КОСА ВИСИ ПОЛИЦА добро Се Совпаѓаат со повеќето декори, погодни за домашна бања, спална соба, берберница,. Фен за КОСА завршува со фина изработка, овој држач за фен за коса не е лесен за носење и кинење, многу практичен во употреба. ДРЖАЧ ЗА ФЕН МОНТИРАН на ЅИД самолеплив дизајн, не е лесно да падне, ќе ви помогне да складирате фен за коса, заштедувајќи повеќе простор. Список на пакети 2 држач за Фен за Коса и Лепливи Закрпи Карактеристики-Големина : 14, 50Х10, 50Х9, 00см/5, 70Х4, 13х3 носител на фен за коса. - Боја : избрана боја ѕиден фен за коса стојат-Материјал : фен за коса ЗА домашни МИЛЕНИЦИ - овој практичен држач за фен за коса може да се инсталира на ѕидовите на бањата и тоалетот за да се постави решетката за фен за коса. - повеќе елеганција и убавина во бањата поради неговиот едноставен стил дизајн држач за фен за коса во бања. - Овој држач за фен е удобен и практичен за луѓето да организираат фен за коса, лесно да ги задоволат вашите потреби спирална решетка за вентилатор.

Други карактеристики

Најдобри понуди