.

.

Организација за бања и складирање на бања Абаодам 6 џебови за складирање што висат мрежа за туширање кади заштеда на простор за заштеда на бања Брз организатор на с?

Организација за бања и складирање на бања Абаодам 6 џебови за складирање што висат мрежа за туширање кади заштеда на простор за заштеда на

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Организација за бања и складирање преку тоалетот совршено за организирање на вашиот шампон, балсам, миење на телото и играчки за деца Заштедете повеќе простор за вашата бања и направете уредна околина за бања. Лесно е на постојните прстени за завеси за туширање. Направено од материјал, издржлив е. Организација за бања и складирање под мијалник, сè уште размислувате како да се справите со тоалетите и играчките на децата во бањата? Фрлете ги или променете ги во мали не се добар избор. Но, со помош на нашиот организатор на бања, ќе се заштеди повеќе простор за вашата бања и уредување на околината може да се создаде за вас и вашето семејство. Карактеристики- Боја : Небо-сина. - Материјал : полиестер. - Големина : приближно. - Направен од материјал, издржлив е. - Совршен за организирање на вашиот шампон, балсам, миење на телото и играчки за деца. - Лесно е на постојните прстени за завеси за туширање.

Други карактеристики

Најдобри понуди