.

.

4 ПАРЧИЊА Квалитетен Сад За Сапуница За Туширање, Задебелен Држач За Силиконски Сапун и Заштеда на Сапун, За Бања Када Кујнски Мијалник, Го Одржува Сапунот Сув И Лес?

4 ПАРЧИЊА Квалитетен Сад За Сапуница За Туширање, Задебелен Држач За Силиконски Сапун и Заштеда на Сапун, За Бања Када Кујнски Мијалник, Го Одржува

DEN 95.68

Количина на стоки
Тековен

Q2pcs Висококвалитетен Држач За Сапун} Нашите Садови За Сапун За Туширање Се Изработени од Висококвалитетни И Безбедни Материјали, Надграден Квалитет, Цврст И Лесен За Чистење, Дното на Држачот за Сапун е Дизајнирано со Повеќе Дупки и Назабени Заби За Да Го Одржува Сапунот Сув Долго Време Додека Спречува Да Се Лизне `+2 ПАРЧИЊА Надграден Сапунски Штедач Можете Да Го Ставите Сапунскиот Штедач На Послужавник Или Да Го Користите Сам За Различни Сапуни И Прибор За Чистење Во Кујната, Овозможувајќи Им Брзо Да Ја Исцедат Водата, Или Можете Да ја Исечете До Вашата Омилена Форма За Да Одговара На Различни Места, И Едноставно Исплакнете Ја За Да Завршите Со Чистењето. ●Дизајн и Големина●Големина На Држач за Сапун : 4,48 во*2,95 во*0,59 инчи, Големина На Штедач на Сапун : 4,52 во*2,95 во*0,27 инчи, Едноставен И Стилски Овален Дизајн, Тие се Отпорни На ' рѓа, Отпорни на Корозија и Долготрајни, Погодни за Складирање На Различни Големини На Алатки за Чистење Сапун и Кујна. ●Широк Спектар На Апликации, Држачот За Сапун И Штедачот За Сапун Главно Се Користат Во Вашата Бања, Кујна И Други Места. Како Што Се Тушеви, Кади, Сунѓери За Миење Садови, Топчиња За Чистење, Жилети, Сапун За Шампон, Сапун За Капење, За Да Ви Помогне Да Ја Одржувате Вашата Бања И Кујна Чисти!. Што Ќе Добиете Ако Барате Предмети За Да Го Одржите Вашиот Сапун Сув, Тогаш Тие Ќе Бидат Совршени За Вас, Ќе Добиете 2 Парчиња Држач За Сапун (Бел + Розов) + 2 Парчиња Заштитник За Сапун (Бел) + 2 Парчиња Торба Со Меурчиња Од Сапун Во Доволна Количина За Да Можете Да Ги Користите Со Доверба, Затоа Оставете Ги Да Работат За Вас!. Ви Претставуваме : Со цел Да Го Подобриме Квалитетот На Животот и Удобноста, Далеку од Неволјите Предизвикани од Топењето На Сапунот, Внимателно Избравме За Вас Кутија За Сапуница која ќе ви Помогне да Ги Решите Вашите Проблеми. Дајте Сапун Дома. За Да Го Купиме Овој Држач За Сапун, Го Спаривме И со Заштитник за Сапун и Вреќа За Сапуница, Само за да Добиете Доволно Производи за Да Ги Решите Проблемите што Ви Ги Носат Сапуните.

Други карактеристики

Најдобри понуди