.

.

NA Ѕид Монтирани Држач За Четки За Заби, Решетката За Складирање, Лицето Чистење Решетката За Складирање, Бања Сортирање И Складирање, Паста За Заби Клип,Лицето Чист?

NA Ѕид Монтирани Држач За Четки За Заби, Решетката За Складирање, Лицето Чистење Решетката За Складирање, Бања Сортирање И Складирање,

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Ѕид виси дизајн со добра носивост, Чувајте ја масата чиста и уредна; Ослободен Од проблеми со удирање и удобен за инсталирање, целосно ја користи бањата и четката за заби Постојат две спецификации на држачот за четки за заби. Малата големина може да собере две четки за заби, а големата големина може да собере шест четки за заби. Клипот за паста за заби има добра флексибилност. Тоа може стабилно да ја прицврсти пастата за заби, чистење на лицето и други предмети и не е лесно да падне. Висококвалитетни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, мазна површина, удобен допир без повредување на рацете. Едноставни и убави, мазни линии, погодни за животната средина на различни стилови и тонови. Ѕид виси дизајн со добра носивост, Чувајте ја масата чиста и уредна; Ослободен Од проблеми со удирање и удобен за инсталирање, целосно ја користи бањата и четката за заби. Постојат две спецификации на држачот за четки за заби. Малата големина може да собере две четки за заби, а големата големина може да собере шест четки за заби.

Други карактеристики

Најдобри понуди