.

.

Полка за шкафче за кабилок 2 парчиња туш со куки Организатор на шампон Организатор мултифункционален балсам за сапун полица дупчење wallид-монтиран решетка за склад?

Полка за шкафче за кабилок 2 парчиња туш со куки Организатор на шампон Организатор мултифункционален балсам за сапун полица дупчење

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Кошница за складирање Caddy- може да ја направи вашата бања чиста Челик туш кади- изработен од материјал, трајна и долгогодишна употреба. Wallидна полица за бања- Мултифункционален и без дупчење дизајн изгледа повеќе мода. Полици поставени со wallидови- Може да биде и одлична декорација. Рак за пешкири со полица- Совршен решетка за складирање за бања, шуплив дизајн, нема да зафаќа премногу простор за простории. Кошница за складирање Caddy- може да ја направи вашата бања чиста. Челик туш кади- изработен од материјал, трајна и долгогодишна употреба. Wallидна полица за бања- Мултифункционален и без дупчење дизајн изгледа повеќе мода. Полици поставени со wallидови- Може да биде и одлична декорација. Рак за пешкири со полица- Совршен решетка за складирање за бања, шуплив дизајн, нема да зафаќа премногу простор за простории. Список на пакети 1 X Карактеристики на решетката за складирање на бања- Може да биде и одлична декорација. - Совршен решетка за складирање за бања, шуплив дизајн, нема да зафаќа премногу простор за простории. - Мултифункционален и без дупчење дизајн изгледа повеќе мода.

Други карактеристики

Најдобри понуди