.

.

АБОФАН Пастел Велигденско Јајце Венец Фарма Decorански Венец Украсен Венец Од Влезната Врата Виси Ѕидна Уметничка Декорација За Пролет Велигденска Врата Ѕид Прозор?

АБОФАН Пастел Велигденско Јајце Венец Фарма Decorански Венец Украсен Венец Од Влезната Врата Виси Ѕидна Уметничка Декорација За

DEN 176.80

Количина на стоки
Тековен

УКРАСИ ЗА ВЕЛИГДЕНСКА ВРАТА : Велигденскиот венец има широк спектар на примена, погоден за Велигден, пролет, свадба и други прилики ВЕЛИГДЕНСКИ ЗАЈАЧКИ ВЕНЕЦ : венецот има креативен дизајн на елементи Од велигденско јајце, создавајќи топла И весела велигденска атмосфера за вас. РУСТИКАЛЕН ВЕЛИГДЕНСКИ ЗНАК ЗА ДОБРЕДОЈДЕ : со прекрасна изработка, има богати и извонредни детали, долг работен век, реален изглед. ЗНАК ЗА ДЕКОР ЗА ВЕЛИГДЕНСКО ЗАЈАЧЕ : венецот со тематика Велигден нема да избледи и венее, не е потребно наводнување, многу лесен за употреба. ПРОЛЕТНИ УКРАСИ ЗА ДОМОТ : можете да го декорирате на прозорецот, вратата, влезната врата, тремот, градината и другите места што ви се допаѓаат. УКРАСИ ЗА ВЕЛИГДЕНСКА ВРАТА : Велигденскиот венец има широк спектар на примена, погоден за Велигден, пролет, свадба и други прилики. ВЕЛИГДЕНСКИ ЗАЈАЧКИ ВЕНЕЦ : венецот има креативен дизајн на елементи Од велигденско јајце, создавајќи топла И весела велигденска атмосфера за вас. РУСТИКАЛЕН ВЕЛИГДЕНСКИ ЗНАК ЗА ДОБРЕДОЈДЕ : со прекрасна изработка, има богати и извонредни детали, долг работен век, реален изглед.

Други карактеристики

Најдобри понуди