.

.

Дупчалка Алатка Глава За мелење Глава 8мм Стебло Непокриен Рутер Бит 6мм/8мм/10мм/12мм/14мм/18мм / 20мм Машина За Сечење Дрво Легура Дупчење Контра Мијалник

Дупчалка Алатка Глава За мелење Глава 8мм Стебло Непокриен Рутер Бит 6мм/8мм/10мм/12мм/14мм/18мм / 20мм Машина За Сечење Дрво Легура Дупчење Контра

DEN 843.20

Количина на стоки
Тековен

●Висококвалитетни битови за мелење цпу : остри карбидни парчиња, изработени од микрокристални карбидни сечила и силен челик, со одлична отпорност на абење и остри рабови за сечење Технологијата за мелење со висока прецизност обезбедува одлична отпорност на абење и остри рабови, а прецизното сечење ќе ги намали остатоците и брусите. ●Широк спектар на примена : овој професионален бит за планирање на долниот рутер не само што е многу погоден за израмнување на штица, повторно поставување или планирање на горната површина на таблата, туку е погоден и за кастрење и жлебување/жлебување. Таа е погодна за сечење цврсто дрво, честички, иверица, влакна со средна густина и различни дрвени композитни материјали. (Избегнувајте сечење црни метали и не-дрвени материјали како челик, железо и песок). Остар раб,цврстина во средно училиште,точно позиционирање,висока прецизност,непречено сечење,отпорност на удар, висока цврстина. Суштински : среден јаглероден челик + легура. Избор на висококвалитетно сечило од легура, направете го сечилото повеќе игла и издржливо. ●Висококвалитетни битови за мелење цпу : остри карбидни парчиња, изработени од микрокристални карбидни сечила и силен челик, со одлична отпорност на абење и остри рабови за сечење. Технологијата за мелење со висока прецизност обезбедува одлична отпорност на абење и остри рабови, а прецизното сечење ќе ги намали остатоците и брусите. ●Широк спектар на примена : овој професионален бит за планирање на долниот рутер не само што е многу погоден за израмнување на штица, повторно поставување или планирање на горната површина на таблата, туку е погоден и за кастрење и жлебување/жлебување. Таа е погодна за сечење цврсто дрво, честички, иверица, влакна со средна густина и различни дрвени композитни материјали. (Избегнувајте сечење црни метали и не-дрвени материјали како челик, железо и песок). Остар раб,цврстина во средно училиште,точно позиционирање,висока прецизност,непречено сечење,отпорност на удар, висока цврстина. Суштински : среден јаглероден челик + легура. Избор на висококвалитетно сечило од легура, направете го сечилото повеќе игла и издржливо. Детален дизајн : сечило со висока прецизност, соодветен негативен дизајн на предното стапало, притоа земајќи ја предвид јачината и острината на сечилото. Во исто време, поголем дијаметар на јадрото се користи за подобрување на ригидноста на алатот и стабилизирање на сечењето и отстранувањето на чипот.

Други карактеристики

Shank diameter:
 8mm
Cut diameter:
6mm/8mm/10mm/12mm/14mm/18mm/20mm
Carving length:
19-20mm
Suited for :
 MDF, solid wood, MDF, particle board, plywood, wooden door frames , wooden window frames , cabinets and boxes,etc.
Usage:
Victimised on turning lathe machine,can be used to processing wood.
Features:
Trepanning more placid,less noise.:
Blade Industrial grade micro grain carbide.:
Hook & Shear Angles High hook & shear angles allow cutters to slice smoothly into gunstock producing clean, splinter free.:
Coating Scorched on heat resistant coating prevents build-up of sawdust, resin, and pitch.:
Package Included:
Important note:
When using this drill, the temperature of the material (such as wood, plastic products, plywood, etc.) will become very high. Please add some water or coolant to prevent the material from smoking. :

Најдобри понуди