.

.

Пентел Енергел Легура All Гел Пенкало, Среден Метал Врвот, Сребро Барел, Црно Мастило, 1 секој &засилувач; Енергел Легура Prem Премиум Гел Мастило Пенкало,, Барел, Црно Ма

Пентел Енергел Легура All Гел Пенкало, Среден Метал Врвот, Сребро Барел, Црно Мастило, 1 секој &засилувач; Енергел Легура Prem

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Производ 1 : Извонредно дизајниран со барел од алуминиумска легура за оние кои сакаат да дадат изјава Производ 1 : технологијата со мастило со Високи перформанси ги комбинира најдобрите квалитети на течно и гел мастило за супер-мазно искуство со пишување. Производ 1 : Доживејте поголема контрола на пишување со карактеристичен, текстуриран стисок. Производ 1 : одличен подарок за секоја пригода. Производ 2 : Извонредно дизајниран со барел од алуминиумска легура за оние кои сакаат да дадат изјава. Производ 2 : технологијата со мастило со Високи перформанси ги комбинира најдобрите квалитети на течно и гел мастило за супер-мазно искуство со пишување. Производ 2 : Доживејте поголема контрола на пишување со карактеристичен, текстуриран стисок. Производ 2 : одличен подарок за секоја пригода. Пенкалото за течен гел Што Може да се повлече Од Легура На Пентел Енергел е исклучително дизајниран инструмент за пишување дизајниран за оние кои сакаат да дадат изјава. Технологијата со мастило со високи перформанси ги комбинира најдобрите квалитети на течно и гел мастило за супер – мазно искуство за пишување што го сакаат леваците-Без Брисеви, Без Дамки, Без Глобуси. Одличен подарок за секоја пригода, бурето од легура доаѓа во различни метални сјај и вклучува карактеристичен, текстуриран стисок за поголема удобност при пишување. Металниот врв од 0,7 мм пишува средни линии и се полни со секое полнење На Енергија. Пенкалото за течен гел Што Може да се повлече Од Легура На Пентел Енергел е исклучително дизајниран инструмент за пишување дизајниран за оние кои сакаат да дадат изјава. Технологијата со мастило со високи перформанси ги комбинира најдобрите квалитети на течно и гел мастило за супер – мазно искуство за пишување што го сакаат леваците-Без Брисеви, Без Дамки, Без Глобуси. Одличен подарок за секоја пригода, бурето од легура доаѓа во различни метални сјај и вклучува карактеристичен, текстуриран стисок за поголема удобност при пишување. Металниот врв од 0,7 мм пишува средни линии и се полни со секое полнење На Енергија.

Други карактеристики

Најдобри понуди