.

.

SLNFXC кујнски решетка за складирање бања за спална соба за складирање подвижна количка за складирање на количка

SLNFXC кујнски решетка за складирање бања за спална соба за складирање подвижна количка за складирање на количка

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Различни сцени покажуваат стилови на сите натпревари, секогаш има погодно за вас Исклучителен изглед, силен капацитет на лежиште. Има мултифункционален сервисен автомобил кој може да постави садови, пијалоци, десерти и други прибор за јадење. Тркалата можат да се ротираат флексибилно, туркањето и влечењето е погодно и без напор, заштитувајќи го подот, се движат слободно и можат лесно да се туркаат и влечат. Погодно е за барови, ресторани, хотели, продавници за торта, семејства, итн. Различни сцени покажуваат стилови на сите натпревари, секогаш има погодно за вас. Исклучителен изглед, силен капацитет на лежиште. Има мултифункционален сервисен автомобил кој може да постави садови, пијалоци, десерти и други прибор за јадење. Тркалата можат да се ротираат флексибилно, туркањето и влечењето е погодно и без напор, заштитувајќи го подот, се движат слободно и можат лесно да се туркаат и влечат. Погоден е за барови, ресторани, хотели, продавници за торта, семејства, итн. Различни сцени покажуваат стилови на сите натпревари, секогаш има погоден за вас. ЕксКрентен изглед, силен капацитет на лежиште. садови, пијалоци, десерти и други прибор за јадење. Тркалата можат да се ротираат флексибилно, туркањето и влечењето е погодно и без напор, заштитувајќи го подот, се движат слободно и можат лесно да се туркаат и влечат.

Други карактеристики

Најдобри понуди