.

.

Проектор завеса wallид што виси проектор за екран на екранот бела 60 100inch 16: 9 HD Проекторски екран 3Д филм преносен екран завеси

Проектор завеса wallид што виси проектор за екран на екранот бела 60 100inch 16: 9 HD Проекторски екран 3Д филм преносен екран завеси

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Преносен за завеса на проекторот : Дизајн без прачки и преклопување Опремено со мали куки за лесна инсталација. Завеса на екранот на проекторот на отворено, таа ја шири проектираната светлина рамномерно и нема да ви ги повреди очите. Проекторски завеси со висококвалитетни материјали : Направени од висококвалитетни материјали со висока репродукција на боја, што може да ви овозможи да уживате во прекрасно визуелно искуство. Ултра-чиста слика на екранот на проекторот : Поддршка 2 D, 3 D, 1080p HD и 4 K ултра-висока дефиниција. Завесата на екранот на проекторот на отворено може да се примени на филмот за домашно кино, обука во училницата, презентација на конференции, јавен приказ, итн. Проект завеса Преносен : Дизајн на празници и преклопување. Опремено со мали куки за лесна инсталација. Завеса на екранот на проекторот на отворено, таа ја шири проектираната светлина рамномерно и нема да ви ги повреди очите. Проекторски завеси со висококвалитетни материјали : Направени од висококвалитетни материјали со висока репродукција на боја, што може да ви овозможи да уживате во прекрасно визуелно искуство. Ултра-чиста слика на екранот на проекторот : Поддршка 2 D, 3 D, 1080p HD и 4 K ултра-висока дефиниција. Завесата на екранот на проекторот на отворено може да се примени на филмот за домашно кино, обука во училницата, презентација на конференции, јавен приказ, итн. Висококвалитетни материјали : Направени од висококвалитетни материјали со висока репродукција на бои, што може да ви овозможи да уживате во прекрасно визуелно искуство3. Преносен : Дизајн без прачки и преклопување. Опремено со мали куки за лесна инсталација4. Ја шири проектираната светлина рамномерно и нема да ги повреди вашите очи5. Може да се примени на филмот за домашно кино, обука во училницата, презентација на конференции, јавно прикажување, итн. Спецификација : Овој екран за проекција е лесен и преклопен, лесен за носење и инсталирање.

Други карактеристики

This projection screen is light and foldable, easy to carry and install. Suitable for outdoor camping, outdoor movies, etc. It diffuses projected light uniformly, and you will have a perfect visual enjoyment with optimal image and color reproduction. :
Features:
1. Ultra-clear picture:
support 2D, 3D, 1080p HD and 4k ultra-high definition picture.
2. High-quality materials:
made of high-quality materials with high color reproduction, which can let you enjoy a wonderful visual experience.
3. Portable:
Rodless design and foldable. Equipped with small hooks for easy installation.
4. It diffuses projected light uniformly, and will not hurt your eyes.:
5. Can be applied to home theater movie, classroom training, conference room presentation, public display, etc.:
Specification:
Material:
Cloth
Color:
White
Type:
60in, 84in, 100in (Optional)
Size:
60in:
84in:
100in:
Weight:
approx. 195-400g
Package list:
1 * Projection Screen:
6 * Hook:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Најдобри понуди