.

.

Индустриски притисок/мерач на процеси, 2,5 дијафрагма на ФКМ; 0 до 30 psi

Индустриски притисок/мерач на процеси, 2,5 дијафрагма на ФКМ; 0 до 30 psi

DEN 3429.76

Количина на стоки
Тековен

Точност : 1,5 проценти целосна Случај : 304 SS. Пополнување на дијафрагмата : Минерално масло. Приказ : Аналогни дигитални. Оценка на куќиштето : IP65. Точност : 1,5 проценти целосна. Случај : 304 SS. Пополнување на дијафрагмата : Минерално масло. Приказ : Аналогни дигитални. Оценка на куќиштето : IP65. Печатите на дијафрагмата го штитат мерачот на притисок од високо каустични и корозивни течности и спречуваат затнување поврзани со суспендирани цврсти материи или високо вискозни течности што го намалуваат времето на намалување. Дијафрагмите од не'рѓосувачки челик (SS) обезбедуваат повисок рејтинг на PSI; Дијафрагмите PTFE и FKM имаат помал рејтинг на PSI. Пополнувањето на глицеринот ги пополнува мерачите помагаат да се намалат пулсирањата и вибрациите во апликациите за процеси на тешки активности, како и постојано подмачкување на движењето на мерачот. Достапни се други големини на мерачот и процесните врски.

Други карактеристики

Најдобри понуди