.

.

Магидеал Огноотпорна Торба За Пари Огноотпорна И Водоотпорна Кеса За Готовина Со Два Џебови, Мал Огноотпорен Плик За Торбичка За Складирање За Документ, Пари И Гот?

Магидеал Огноотпорна Торба За Пари Огноотпорна И Водоотпорна Кеса За Готовина Со Два Џебови, Мал Огноотпорен Плик За Торбичка За Складирање

DEN 188.64

Количина на стоки
Тековен

[Собирање Книга] 100 Јасни Листови Врзани вовлечени за складирање за цели на собирање, или какви било сувенири од хартија кои се добро организирани [Компактен И Лесен] Колекционерски Албум е пренослив и лесен, особено одличен за патување или како подарок. Лесен за употреба, има издржливо врзување и безбедни заоблени агли. [Висококвалитетен Материјал] Висококвалитетен пвц внатре страници, мазен; еко-пријателски има мек допир и добар сјај. Не ја губи својата светла боја додека трае долготрајната употреба, лесна за чистење. [Транспарентни Страници] еколошки полипропиленски страници без омекнувач прикажување на банкнотата, нема штета на вашите сметки, погодни за повеќето валути. [Идеја за подарок За Колекционери] Стилски И комеморативни колекционерски предмети Бил биндер Папка одговара или за вашиот или колеџи, вашиот татко, дедо, мажи или жени На Роденден, професионални прилики. Опис : - не заштитувајте ја вашата банкнота од оштетување, но има и многу украсни. - Висококвалитетен пвц внатре , мазен. - Олеснување на размената на . - Пренослив, мала тежина и издржлив во употреба. - Прекрасен начин за чување и прикажување на вашата колекција. - Погоден за заштеда и собирање пари, документи, фактури, билети и така натаму.

Други карактеристики

- Color:
green, blue, , pink
- Shell material:
high quality PVC material
- Inside page size material:
50 thick PP high inside page
Size Chart:
Collection volume size:
L×W
Inside specification valid size:
L×W
Package Includes:
1 Collection Album ( not included in the picture):
Note:
1.Please allow 1-3mm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you purchase.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:

Најдобри понуди