.

.

Подготвена лента за напојување - 4 продажни ленти за напојување со кабел 1x3.2ft и кабел 1x9,6ft под лента за напојување за биро за дополнување на домот, канцеларија, индус?

Подготвена лента за напојување - 4 продажни ленти за напојување со кабел 1x3.2ft и кабел 1x9,6ft под лента за напојување за биро за дополнување

DEN 575.68

Количина на стоки
Тековен

Пакет : лента за напојување 1x3 4 Во 1 лента за напојување : 4 AC -продавници за паметни приклучоци за напојување и моќност од 1500 W. Монтабилна лента за напојување : Со 4 дупки за завртки на задниот дел од оваа метална лента за напојување, лесно поставете ја на секаде каде што ви треба (завртки што не се вклучени). Приклучок за напојување со прекинувач : Вклучен/исклучен прекинувач со светлина, дизајн е лесно за да ја затворите моќта. Гаранција од 1 година : Ние нудиме 1 година гаранција за услуги за продажба. Секој проблем што го имате за време на аскелот или користете, добредојде да не контактирате слободно. Пакет : лента за напојување 1x3. 4 Во 1 лента за напојување : 4 AC -продавници за паметни приклучоци за напојување и моќност од 1500 W. Монтабилна лента за напојување : Со 4 дупки за завртки на задниот дел од оваа метална лента за напојување, лесно поставете ја на секаде каде што ви треба (завртки што не се вклучени).

Други карактеристики

Најдобри понуди