.

.

Spibelt Дијабетичар што работи појас за возрасни, прилагодлив половината, без отскокнување, проширување и дискретен џеб за инсулин пумпа, без лого -лента, црна со црн п?

Spibelt Дијабетичар што работи појас за возрасни, прилагодлив половината, без отскокнување, проширување и дискретен џеб за инсулин пумпа,

DEN 526.40

Количина на стоки
Тековен

Дијабетичен појас Spibelt за возрасни : Обезбедува удобна, проширена и дискретна торбичка за носење на вашата инсулинска пумпа и материјали Без модел на лого -опсег. Ocketеб : џебот лежи целосно рамен и се шири на 6,5 "x 3" x 2 "инчи за да се сместат основните материјали како што се : инсулин пумпи, мерачи на гликоза во крвта, ленти за тестирање, идентификација, шприцови, инсулински ампули или пенкала и гликоза со брзо дејство на гликоза . Every Diabetic SPIbelt can securely and comfortably accommodate cords and infusion tubing through a reinforced pass-through hole. PHONE COMPATIBILITY : The Diabetic Belt is compatible to many popular phone models including i Phone (11, 11 Pro, 12, 12 mini, 12 Pro, 13, 13 mini, 13 Pro); Samsung Galaxy (A10e, S10, S10e, S20); Google Pixel (3 A, 4, 4 A, 5), Samsung Z Flip. Исто така се проширува и за одржување на телефон, клучеви, готовина, кредитни картички и Дури и пасош. Удобен и безбеден : 1 "широк мек еластичен појас спречува да се размачка. Ременот одговара на големината на половината од 25 "до 47" удобно. Цврста тока и конструкција дури и за најактивниот корисник. Прошидлив, безбеден и џеб со низок профил. Spibelt помала лична ставка : Дијабетичниот појас за возрасни е направен во САД и е компанија во сопственост на жена. Спибелт беше дизајниран и создаден од неопходност од тркач со други активни потреби за живот во умот. Дијабетичен појас Spibelt за возрасни : Обезбедува удобна, проширена и дискретна торбичка за носење на вашата инсулинска пумпа и материјали. Без модел на лого -опсег. Ocketеб : џебот лежи целосно рамен и се шири на 6,5 "x 3" x 2 "инчи за да се сместат основните материјали како што се : инсулин пумпи, мерачи на гликоза во крвта, ленти за тестирање, идентификација, шприцови, инсулински ампули или пенкала и гликоза со брзо дејство на гликоза .

Други карактеристики

Најдобри понуди