.

.

WKqifeil 1pcs Држач За Осигурувачи RT18-32-2P Осигурувачи Поставена Основна Кутија Силна Дисипација На Топлина AC 10X38MM 500v Брз Удар Керамички RO15 DIN Железнички Монтирање

WKqifeil 1pcs Држач За Осигурувачи RT18-32-2P Осигурувачи Поставена Основна Кутија Силна Дисипација На Топлина AC 10X38MM 500v Брз Удар Керамички

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Осигурувачи Fuses RT18-32овој сериски осигурувач е погоден за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА 50 Hz, номинален напон ДО 690 V, номинална струја до 125 A.lt главно се користи за заштита на електричното коло од преоптоварување и кратки споеви(g G/g L);може да произлезе и за заштита на полупроводничкиот уред и други комплетна поставена рата од краток спој(a R), како и електричниот мотор од краток спој (a M).Номиналната способност за кршење за овој сериски осигурувач е ДО 100 KA.Iec60269оваа серија осигурувач е во согласност со националниот стандард GB13539 и меѓународниот електричен комитет стандард IEC60269.Номинален напон 500вакампи 2А,4А,6А,8А,10А16А,20А,25А,32А(500ВАЦ)Засилувачи 2а,4А,6А,8А,10А16А,(690ВАЦ)Номинален капацитет за сопирање 100ка(500ВАЦ)/50ка(690ВАЦ )118-32 Н. сертификација18-32 cqc сертификација.

Други карактеристики

Најдобри понуди