.

.

Пополнување на телото за полнење на телото на телото, филер за тело филер за тело 1 Постави AB поправка лепак лепак лепак за лепак за лепак за лепак за поправка на мет?

Пополнување на телото за полнење на телото на телото, филер за тело филер за тело 1 Постави AB поправка лепак лепак лепак за лепак за лепак

DEN 178.88

Количина на стоки
Тековен

Едноставно во дизајнот, но практично е да се користи, може да се користи за дома, поправка на автомобили и употреба на водовод Изработено врвен материјал, безбеден и практичен, сврзување со висока јачина, отпорност на висока и ниска температура. Лепак за поправка на AB може да се користи за поправка на метал, керамички, пластичен и стаклен материјал, корисен и мулти-функционален. Овој лепак за поправка на АБ е многу лесен и едноставен за работа, давајќи ви огромна погодност. Лепак за поправка на АБ е едноставен и корисен, одличен и сигурен, внимателно изработен, водоотпорен и брза поправка. Едноставно во дизајнот, но практично е да се користи, може да се користи за дома, поправка на автомобили и употреба на водовод. Изработено врвен материјал, безбеден и практичен, сврзување со висока јачина, отпорност на висока и ниска температура. Лепак за поправка на AB може да се користи за поправка на метал, керамички, пластичен и стаклен материјал, корисен и мулти-функционален. Овој лепак за поправка на АБ е многу лесен и едноставен за работа, давајќи ви огромна погодност.

Други карактеристики

Најдобри понуди